Kirli kulaklıklara son veren makine: Cardlax Earbuds Washer

0
140 Okunma

Kablosuz kulaklıkları temizlemekte zorlanan kullanıcılar için Cardlax EarBuds Washer adında kulaklık yıkama makinesi üretildi. Kulağa tuhaf gelen bu yeni cihazın detayları şu şekilde:

İki dakikada temizlik

Cardlax EarBuds Washer’ın amacı kablosuz kulaklıklarınızı iki dakikada kir ve mikroplardan arındırmak ve antibakteriyel bir solüsyonla dezenfekte etmektir. Cardlax mini kulaklık yıkama makinesi, iki elemandan oluşmaktadır. Birincisi yumuşak bir fırça ile kulaklığı kirden arındırır. İkincisi ise kulaklığı dezenfekte eder. Makineye temizleme ve dezenfeksiyonu desteklemek için,% 70 alkol içeren bir temizleme solüsyonu da entegre edilmiştir. Ayrıca su geçirmezliği olmayan tüm kulaklıklar şirket tarafından garanti edilmektedir.

Cardlax EarBuds Washer’ın şu anda piyasada bulunan kablosuz kulaklıkların % 99’u ile uyumlu olduğu ve teknolojiyi günlük olarak daha temiz tutmanın basit yollarına yönelik artan ihtiyacı karşıladığı bildiriliyor. Yurt dışında satışa sunulan kulaklık yıkama makinesinin fiyatı ise 39 dolar. Son olarak kullanıcılar tarafında olumlu geri dönüş alan Cardlax’ın haziran ayında dünya çapında satışa sunulması beklenmekte.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz