Diyet yapanlara yardımcı uygulamalar

0
293 Okunma

Diyet yaparken doğru ve düzenli bir beslenme düzenine sahip olmak için telefonlarınızdan kolayca erişebileceğiniz  5 uygulamayı sizin için listeledik. İşte o uygulamalar:

FitWell

Yeni nesil akıllı bir fitness ve sağlık uygulaması olan FitWell vücudunuzu analiz ederek bir tablo çıkarır ve hedefinize ulaşmanız doğrultusunda sizi yönlendirir. Egzersizler ve diyet programları en kısa sürede bilimsel ve güvenilir bir açıdan sonuç almanıza yöneliktir. Telefonlarınıza ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz ayrıca uygulama içi satın alabileceğiniz özellikleri de mevcut.

 Google Fit

Sağlıklı bir vücuda sahip olmak için her vücudun egzersiz gereksinimi birbirinden faklıdır. Google Fit ile beraber kişiye özel egzersizlere erişebilirsiniz. Uygulama, sizin hareketinizle eş zamanlı hareketlerinizin takibini yapar ve bunun grafiğini çıkartır. Sizi doğru ve daha sağlıklı bir egzersiz planına yönlendirir.

BodyFast

 

BodyFast size hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilo vermenize yardımcı olacak bir kişisel perhiz ve sağlık koçluğu hizmeti sunar. Ücretsiz bir uygulama olan BodyFast ile 10 farklı perhiz planı, su takibi, kilo ve vücut kitle endeksine yönelik detaylı istatistikleri görebilirsiniz. Uygulama içerisinde yer alan abonelik ile diyet koçunuzun önereceği şekilde size özel sağlıklı beslenme düzenine ulaşabilirsiniz.

YAZIO

YAZIO, sağlıklı bir yaşama ulaşmanız için tükettiklerinizi, yaktıklarınızı ve vücudunuzda eksik bulunan besinleri sizin için hesaplar ve detaylı bir grafik çıkarır. Kısa sürede sağlıklı ve fit bir vücuda sahip olmanızı sağlar.

WaterMinder

Hepimizin bildiği üzere su içmeden yağ yakmak neredeyse imkansızdır. WaterMinder, ihtiyacınız olan su miktarının bir grafiğini çıkarır ve sizi bu konuda yönlendirir. Vücudunuzun su ihtiyacını belirler ve gün içerisindeki kaybettiğiniz su miktarını hesaplar. Size bildirimler göndererek su içmeniz gerektiğiniz hatırlatır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz