Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı Yakamoz S-245 resmi fragmanı yayınlandı!

0
393 Okunma
Yakamoz S-245

Netflix Nisan ayında yayınlayacağı içerikler arasında Yakamoz S-245 dizisine de yer vermişti. Türkiye yapımı olan dizinin başrolünde Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci yer alıyor.

Clubhouse oyun dünyasına adım atıyor!

Netflix, Yakamoz S-245 resmi fragmanını yayınladı

Yakamoz S-245

Netflix Türkiye yapımı olan yeni film; Belçika yapımı Into The Night dizisinin uzantısı olarak görülüyor. 20 Nisan tarihinde yayına girecek olan bilim- kurgu dizisinin başrolunda iki önemli isim yer alıyor. Oyunculuğu ile büyük bir hayran kitlesine sahip Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’ye; Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Jerry Hoffmann, Ecem Uzun, Meriç Aral, Onur Ünsal, Ersin Arıcı, Güven Metin Akpınar eşlik edecek. Dizinin tek özelliği oyuncuları değil. Yakamoz S-245 ilk Türk bilim-kurgu dizisi olarak geçiyor. Bir ilke imza atacak dizinin senaryosunu; Sami Berat Marçalı, Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban kaleme aldı.

Dizinin konusu ile Netflix’in açıklaması ise şu şekilde;

“Özgür ruhlu dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman (Kıvanç Tatlıtuğ), bir denizaltıda araştırma görevine katılmaya hazırlanır. Ancak Güneş’in doğuşu herkesin ölümüne sebep olurken, Arman ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltıya binmesi gerekir. Yukarıda neler olup bittiğini ve askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu anlamaya çalışırken, ekipler arasında ve özellikle Arman ile teknenin ikinci komutanı Umut arasında gerginlik başlar. Arman sadece hayatta kalmak için savaşmayacak, aynı zamanda hayatının aşkıyla ikinci bir şans elde edecek.”

Yeni dizinin resmi fragmanını Netflix Türkiye YouTube kanalından izleyebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz