TikTok ‘dislike’ özelliğini test etmeye başladı

0
132 Okunma

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan TikTok, yeni özellikler üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen bilgilere göre şirket yorumlar için özel bir beğenmeme düğmesini test ediyor.

TikTok, yorumlar için özel beğenmeme düğmesini test ediyor

Şirket Çarşamba günü geç saatlerde yaptığı açıklamada, “Bireylerin alakasız veya uygunsuz olduğuna inandıkları yorumları belirlemelerine izin vermenin bir yolunu test etmeye başladık” ifadesinde bulundu. Ayrıca TikTok, “Bu topluluk geri bildirimi, yorum bölümünü tutarlı bir şekilde alakalı ve gerçek bir katılım için bir yer tutmaya yardımcı olmak için halihazırda kullandığımız faktörlere katkıda bulunacak” açıklamasında bulundu.

tiktok-dislike-ozelligini-test-etmeye-basladi-1

Topluluk kuralları ihlalleri için bir yorumu bildirme seçeneğine ek olarak beğenmeme düğmesi görünecektir. TikTok, platforma yüklenen tüm videoların yaklaşık yüzde 1’ini ihlaller nedeniyle Ekim ve Aralık 2021 arasında 85 milyondan fazla videoyu kaldırdığını söyledi. Şirket, beğenmeme düğmesinin yorumları bildirmenin bir yolu olarak görülmediğini ve bunun yerine kullanıcıların taciz, nefret söylemi, zorbalık vb. yorumları bildirmek için standart süreci kullanmaları gerektiğini söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz