Clubhouse oyun dünyasına adım atıyor!

0
525 Okunma
Clubhouse

Clubhouse çıktığı döneme göre popülerliğini bir hayli yitirdi. Özellikleri rakipleri tarafından kopyalanan platform, çareyi yeni etkinliklerde buluyor. Clubhouse bu kez gözlerini oyunlara çevirdi. Oda içi oyun özelliği test esilmeye başladı.

Yakında WhatsApp’tan alışveriş yapmanız mümkün olacak!

Clubhouse oda içi oyunları test ediyor

Sesli sohbet uygulaması Clubhouse geçtiğimiz haftalarda yazılı mesaj özelliği ile kullanım amacını genişletmişti. İlk çıktığı dönemlerde sadece iOS cihazlarda ve davet sistemi ile çalışan uygulama; bir süre sonra Android tarafında da aktif hale geldi. Fakat bu süre içerisinde özellikleri rakip platformlar neredeyse kopyaladı. Android kullanıcılarını ve davet bağlantısı bulamayan potansiyel kullanıcılarını diğer platformlara kaptıran Clubhouse; ilk zamanlardaki popülerliğini bir daha yakalayamadı. Şimdi ise TechCrunch’ın haberine göre uygulama oda içi oyunlar ile ön plana çıkmaya çalışıyor. Henüz test aşamasında olan yeni özellik için çalışmalar devam ediyor. TechCrunch oda içi oyunlarla ilgili bir ekran görüntüsü de paylaştı.

Clubhouse oda içi oyun özelliği

Odalar düğmesinden “Oyunlar” seçeneğine tıklayın. Ardından arkadaşlarınızı oyun oynamaya davet edebilirsiniz. Herkes odaya girdiğinde oyun eş zamanlı olarak başlayacak. İlk oyun Wild CARDS oldu. Oyun ile ilgili verilen tek ipucu ise karşınıza çıkacak sorulardan bir tanesi. Örneğin 60 saniye içerisinde oda içerisindeki tüm üyelerin seveceği bir film ya da dizi bulmanız istenecek. Ya da Arama geçmişindeki son beş şeyi paylaşmanız istenebilir.

Dünyanın dört bir yanından insanlar ile dolu uygulamanın bu yeni oda içi oyunlar özelliğini nasıl buldunuz?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz