RTÜK’ten sevilen diziye ceza!

0
205 Okunma
Kızıl goncalar

İlk bölümü 18 Aralık’ta yayınlanan Kızıl Goncalar dizisinin birkaç gün önce Aile Bakanlığı tarafından Darülaceze’deki çekim izinleri iptal edilmişti. Ardından RTÜK’ten ceza geldi. İşte detaylar…

Kızıl Goncalar’a bir hamle de RTÜK’den geldi!

RTÜK, dizinin yayınlandığı FOX TV’ye, toplumun milli ve manevi değerlerine aykırılıktan yüzde 3 idari para cezası ve iki kez de programı durdurma cezası verdi. RTÜK’ün cezası sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Disney’in popüler dizileri Netflix’e geçiyor!

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı dizinin konusu ise şöyle; Atatürkçü Doktor Levent ile dini cemaatin içinde yaşayan Meryem’in hayatlarının kesişmesi ve yaşadıkları anlatılıyor. Dizi, muhafazakâr-seküler olan yaşam tarzına dikkat çekiyor.

Dizinin yapımcılığını üstlenen Gold Film’in kurucusu ve CEO’su olan Faruk Turgut’un 2 gün önce X hesabındaki paylaşımına göre, Darilaceze kurumunun çekim iznini iptal gerekçesine dair bir evrak paylaştı.

Ve şu sözleri ekledi; Biz her koşulda mekan bulup çekimlerimize devam ederiz de bizle birlikte keyifli zaman geçiren Darülaceze sakinlerine yazık oldu. Peki, siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz