Kripto tutkunları müjde: Twitter Crypto kuruldu!

0
198 Okunma
Twitter Crypto

Sosyal medya platformu Twitter, kullanıcıları için büyü bir sürpriz yaptı. Artık yeni bir Twitter servisi var. Kripto ve blok zinciri odaklı Twitter Crypto kuruldu. İşte detaylar.

Twitter Crypto nedir?

Twitter Crypto

Günümüz dünyasında popülerliği hiç elden bırakmayan kripto teknolojisi ve blok zincirleri; sosyal medya platformlarınında ilgi odağı haline geldi. Hemen herkesin küçük büyük yatırım yaptığı bu sistemler hakkında gelişmeler devam ederken Twitter’dan ilginç bir hamle geldi. Twitter’ın teknoloji müdürü Parag Agrawal bağlı yeni bölüm; Tess Rinearson liderliğinde hayata geçirildi. Kripto teknolojileri ve blok zinciri altyapılarını temel alan bu sistem, ilgili alanlar hakkında neler yapılabileceklerini inceleyecek.

Tess Rinearson, Twitter Crypto ile ilgili; merkezi olmayan kripto para birimleri ve NFT benzeri geleceğin teknolojilerine odaklanacağını aktardı. Sık kullanılan sosyal medya platformu, blok zinciri temelinde yeni teknolojileri araştırarak geleceğe aktaracak planlar yapacak. Henüz konu ile ilgili daha fazla detay yer almıyor. Bu yeni gelişmenin; Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey’in karşı koyamadığı kripto para ve özellikler bitcoin’e olan düşkünlüğünden kaynaklandığı düşünülüyor.

Twitter Instagram bağlantılı özelliği ile kullanıcıları sevindirdi.

Sosyal medya platformları, birbirleri ile sürekli etkileşim halindeler. Instagram’da paylaşılan tweetler ve Twitter’da paylaşılan Instagram güncellemeleri artık daha pratik hale gelecek. Artık Twitter Instagram temelli bağlantı ön izlemelerini daha detaylı gösterecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz