Sosyal medya bağımlıları için Instagram’dan yeni özellik: Mola ver

0
144 Okunma
Instagram ara ver

Popüler sosyal medya platformu Instagram, iOS tarafında yeni bir özellik test etmeye başladığını duyurdu. Kullanıcıları platformda daha uzun süre tutmak için farklı özellikler getiren Instagram, bu kez uygulamadan çıkamayan bağımlılar için bir özellik getirdi. iOS tarafında test edilmeye başlayan özellik, Instagram’a ara vermeniz için sizi uyaracak.

Instagram’dan çıkamayanlara “Mola ver” uyarısı!

Instagram gönderileri neye göre sıralanıyor?

Instagram CEO’su Adam Mosseri bugün yeni bir özellik duyurusu yaptı. “Mola ver” isimli özellik aslında kendisini gayet net açıklıyor. Yeni özellik çağın hastalığına tedavi olacak nitelikte. Uzun süre Instagram’da vakit geçiren ve kendini alıkoyamayan kullanıcılar için yeni bir özellik test edilmeye başladı. iOS tarafında test giren özellik, Açıldığı takdirde 10, 20 ve 30 dakikalık zaman uyarı ayarlarını kullanıcılara sunuyor. Örneğin kişi 30 dakika boyunca aralıksız olarak dolaşırsa karşısına bir ara ver uyarısı çıkıyor. Uyarılar konusunda oldukça nezaketli olan platform aşağıdaki önerileri gösteriyor;

  • Birkaç derin nefes alın
  • Ne düşündüğünü yaz
  • En sevdiğin şarkıyı dinle
  • Yapılacaklar listenden bir şeyler yap

Motive edici uyarılar ile uygulamadan çıkmaya yönlendiren özellik, bağımlılıkları azaltacak nitelikte. Özelliği bir Tweet ile duyuran Mosseri, Mola ver özelliğini Aralık ayında herkes için açmayı planlıyor.

Instagram görüntülü görüşmeler için avatar özelliği

Facebook tarafında çok sevilen avatar özelliği artık Instagram için de geliyor. Görüntülü sohbetleri daha keyifli hale getiren özellik, cilt tonu, aksesuar gibi farklı seçeneklerden oluşuyor.

Instagram görüntülü sohbetlere yeni özellik geliyor

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz