En küçük ve en kullanışlı teknoloji: Bu 5 teknik aygıta bayılacaksınız!

0
511 Okunma
En küçük ve en kullanışlı teknolojik ürünler!

En küçük ve en kullanışlı olan bu 5 teknik aygıta bayılacaksınız! Minyatürleme süreci bizlere modern dünyayı,  bilgisayar çiplerini, cep telefonlarını ve dizüstü bilgisayarları gibi kullandığımız ekipmanları verdi. Elektronik alan, zaman içinde daha güçlü  ve teknolojiler yaratmak için çok fazla ilerleme kaydetti. Bu eğilim yakında herhangi bir zamanda yok olmayacak. İşte olabildiğince küçük 5 inanılmaz teknolojik cihazın bir listesi.

Dünyanın En Minik Acil Telefon Şarj Cihazı

Nipper, küçük boyutlu bir acil durum şarj cihazıdır. Çok portatiftir ve tuşlara bile bağlanabilir.Dünyanın en küçük acil şarj cihazı, acil durum taşınabilir cihazın kullanılabilir bir kaynağı olarak çalışmak için AA pil kullanır.

Geliştiricilere göre, mobil telefonlarda kullanmak için tasarlanan şarj biriminin öncelikle ekstrem durumlarda kullanılmak için yararlı olacağı düşünülüyor.

 

Tiny Walkie Talkie

Bu walkie talkieler gerçekten küçük olsa da, tamamen işlevsel. 30 metrelik bir aralıkta çalışabiliyor ve sinyaller  duvarlara bile nüfuz edebiliyor.

En küçük ve en kullanışlı teknolojik ürünler!

 

Minik Parmak Ucu Hoparlör

Çok sayıda mini hoparlör var ama bu kadar küçük ve kompakt olan çok azı var. Parmağınızın ucuna sığabilir ve sadece 482 gram ağırlığındadır. 2007 yılında piyasaya sürülmüş bu ürün bir USB kablosu ile şarj edilebiliyor  ve 4 saat çalışabiliyor!

En küçük ve en kullanışlı teknolojik ürünler!

 

IBM’in En Son Tiny Bilgisayar Çipi

IBM, son zamanlarda sadece 1 mm boyutunda olan en son bilgisayar çipini duyurdu. Yonga, 90’lı bir bilgisayarla aynı işlem gücüne sahip. IBM, çiplerinin 1990’dan beri bir x86 yongasından daha güçlü olduğu söyleniyor.

En küçük ve en kullanışlı teknolojik ürünler!

Akıllı Sütürler

Hayatımızın her alanında yer eden akıllı teknoloji ürünleri artık sütür dünyasına da giriyor. Gelecek dikişler  yaranın iyileşme sürecini izleyebilecek.  Akıllı sütürler, elektrik iletmelerine izin vermek için düzenli dişler için bir kaplama geliştiren araştırmacılar tarafından geliştirilmiştir.

en küçük ve en kullanışlı teknolojik ürünler!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz