Netflix bomba gibi dizilerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

0
220 Okunma

Dünya çapında en çok kullanılan dizi platformu Netflix ve bugüne kadar Grey’s Anatomy, Scandal, How to Get Away with Murder gibi sevilen dizilerin altında imzası bulunan yapım şirketi Shondaland, Shonda Rhimes, Betsy Beers ve ekibinin dünyanın her yerindeki Netflix kullanıcıları için özel olarak hayata geçirecekleri sekiz diziyi duyurdu.

İşte duyurusu yapılan o 8 dizilerden birkaçı

Untitled Shonda Rhimes Project

Untitled Shonda Rhimes Project, New York dergisinde yayınlanan “ How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” (Anna Delvey, New York parti tutkunlarını Jessica Pressler ile nasıl kandırdı?) isimli makaleden uyarlandı. Manhattan, daha önce eşi benzeri görülmemiş yeni bir arkadaş edinir. Peki, yeni arkadaşı bir Amerikan rüyası mı yoksa New York’un en büyük sahtekarı mı?

The Warmth of Other Suns

Pulitzer-Ödüllü yazar Isabel Wilkerson’ın aynı isimli ödüllü kitabından uyarlanan dizi, Afrikalı-Amerikalıların 1916 ve 1970 yılları arasında Kuzey’de ve Batı’da daha iyi bir yaşam için Güney Jim Crow’dan göçünü konu alıyor.

Pico & Sepulveda

Pico & Sepulveda Kaliforniya eyaletinde yer alan 1840’ların sürreal ve şehvetli Meksika’sında geçiyor. Dizi, huzurlu günlerin sona ermesiyle Amerikan ordusunun bölgeyi kendi topraklarına katmak için her türlü vahşeti uyguladıkları savaş dönemini anlatıyor.

Reset: My Fight for Inclusion and Lasting Change

Netflix ve Shondaland, Ellen Pao’nun hayatını ve kariyerini anlattığı anı kitabının haklarını satın aldı. Pao’nun eski şirketine açtığı dava, medyada geniş yer bulmasının yanısıra Silikon Vadisi’ndeki erkek egemen düzenin sarsılmasına ve Time’s Up hareketinin ortaya çıkmasına sebep olmuştu.

The Residence

Netflix ve Shondaland Kate Anderson Brower’ın kurgu olmayan kitabı, The Residence: Inside the Private World of the White House’un haklarını satın aldı. Dizi, Beyaz Saray’da yaşayan ailelerin ve çalışanların hayatını anlatacak.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz