Twitter ücretli üyeliklere özel imkanlar sunacak!

0
174 Okunma
Twitter

Popüler sosyal medya platformlarından Twitter, bir süre önce ücretli üyelik sistemi ile ilgili çalışmalar başlattı. Platform üzerinden gelir elde etmek isteyen şirket, ücretli üyelikler için çeşitli özellikler de sunacak. Ücretli üyeliğin neler içerdiği ve hangi özelliklere sahip olacağı henüz kesinlik kazanmadı. Fakat bazı söylentiler durum hakkındaki fikirleri şekillendirmeye yetiyor.

Twitter ücretli üyelik sistemi ile neler sunacak?

twitter-da-artik-tweetlere-kimlerin-yanit-verecegini-belirleyebilecegiz-1

Şirket, kullanıcıları arasında bugüne kadar herhangi bir ayrım yapmıyordu. Fakat bundan sonraki süreçte ücretli üyelik sistemi ile özellikle içerik üreticilerinden para kazanmayı hedefliyor. Elbette normal üyeler ile ücretli üyeler arasında bazı farklılıklar olacak. Sunulacak özelliklerden bir tanesi şimdiden netlik kazandı. Geçtiğimiz haftalarda gündeme gelen tweeti geri al özelliği ücretli kullanıcılara sunulacak.


Tweeti geri al özelliği hakkında merak ettiklerinizi buradan öğrenebilirsiniz.


Kullanıcıların uzun yıllardır talep etmesine rağmen sunulmayan bu özellik için geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Fakat şimdi özelliği sadece ücretli üyeler tarafından kullanılacağı söyleniyor.

Özellik ile belirli bir süre aralığında yazdığınız tweeti geri alabiliyordunuz. Bu özelliğin güzel tarafı; pişman olduğunuz tweetlerin akıştan tamamen silinebilmesi. Kısaca, şimdi de attığınız bir tweeti silebiliyorsunuz fakat akışta tweetiniz görüntülenebiliyor.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz