Spotify’da dinleyebileceğiniz anne-çocuk podcastleri

0
1.546 Okunma

Çocuk gelişimi ve sağlığı üzerine sürekli araştırmalar yapıyoruz. Konu ile ilgili kitaplar okuyor, seminerlere katılıyor ve Youtube kanallarını takip ediyoruz. En çok müzik dinlediğimiz platformlardan biri olan Spotify’da bize bu konuda yardımcı oluyor. Spotify üzerinden dinleyebileceğiniz anne-çocuk podcastleri için 4 önerimiz var.

Spotify: Meditasyon podcastleri dinlenme oranı arttı

Spotify Türkçe anne-çocuk podcastleri 4 öneri

Bizim Ufaklık Çocuk Gelişimi ve Pedagoji

bizim ufaklık anne-çocuk podcastleri

Mustafa Ödkem‘e ait podcast yayını farklı konuklara yer vererek çocuk psikolojisi üzerinde çeşitli içerikler üretiyor. “Bugünün babası geleceğin çocuğunu yetiştiriyor” sloganıyla kendini tanıtan Mustafa Ödkem, Şubat 2019’dan beri düzenli içerik üretiyor. Ödkem, Anne-çocuk podcastleri kategorisinde en sevilen Türk yayıncılarından.

Bizim Ufaklık Çocuk Gelişimi ve Pedagoji‘ye buradan ulaşabilirsiniz.

Psikoloji Söyleşileri

psikoloji söyleşileri anne-çocuk podcastleri

Can Gezgör ve Levent Kurt psikolojiye çocuk penceresinden beraber bakıyor. Sadece kendi deneyimlerine değil çağırdığı uzman konuklar ile yaptığı söyleşilere de yer veriyor. Özellikler güncel konulara ve temel soruları konu olan içerikleri ile annelerin kaygılarına çare oluyor. Mart 2020‘den beri yayın yapan kanalda siz de güncel sorunlarınıza çözümler bulabilirsiniz.

Psikoloji Söyleşileri‘ne buradan ulaşabilirsiniz.

EnBaba ile 20 dakika

enbaba ile 20 dk anne-çocuk podcastleri

İki kız çocuğu babası olan EnBaba, Spotify podcastlerinin yanı sıra YouTube’da da içerik üretiyor. EnBaba, profesyonel bir çocuk psikoloğu yada uzman bir kişi değil. Çocukları ile sabahtan akşama vakit geçiren ve yardımsız çocuk büyüten bir baba. Sizinle uzmanlıklarını değil tecrübelerini paylaşıyor.

EnBaba ile 20 dakika‘ya buradan ulaşabilirsiniz.

Yaratıcı Ebeveyn

yaratıcı ebeveyn anne-çocuk podcastleri

Bir web sitesine ait bu podcast kanalı, içerik olarak geniş bir yelpazeye sahip. Yaratıcı Ebeveyn Anne-çocuk podcastleri kategorisindeki profesyonel içerik üreticilerinden bir tanesi. Web sitesinde yer verdiği içeriklerin bir kısmını podcaste çeviren ekip, çocuklar ile ilgili genel problemlere değiniyor.

Yaratıcı Ebeveyn‘e buradan ulaşabilirsiniz. 

Açılan sayfalar, uzman kişiler veya tecrübelerini paylaşan yayıncıların yanı sıra alanında uzman pedagogların podcastlerini de dinleyebilirsiniz. Anne-çocuk podcastleri dediğimizde aklınıza sadece gelişim ve psikolojileri gelmesin, Spotify’da çocuk masallarının da dahil olduğu yerli ve yabancı birçok podcast kanalı bulabilirsiniz. İçerikleriniz dinleyip beğendiğiniz podcastleri yorumlar kısmında bizimle de paylaşabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz