Kum çizim robotu: Bu robot kuma istediğimiz her şeyi çizebiliyor!

0
495 Okunma
Bu kum çizim robotu bir harika!

Kum çizim robotu ile sevdiğiniz bir kişiye kuma romantik bir mesaj bırakabilirsiniz! Ivan Miranda’nın bu inanılmaz makinesi mükemmel bir teknolojik dokunuşa sahip. Usta mucit kendini kendini iterek çalışan bir kum çekme makinesi icat etti.

Makine, kumlara şekil vererek, plajın düz ıslak kumlarına karşı gerçekten iyi duran kelimeler yazmayı başarıyor. Miranda, buluşunu bir önce test etmeyi tercih etti. Video, yalnızca büyük kum yazarına şahit olmakla kalmıyor. Miranda’nın defalarca buluşunu denemesiyle, buluşunun başarısı ile izleyenleri çok heyecanlandırıyor.

Bu kum çizim robotu bir harika!

Kum çizim robotunun mucidi Miranda, her hafta yeni bir proje hazırlıyor. Dijital üretim, 3D baskı, elektronik, ağaç işleri, enstrüman yapımı, metal işleme, spor ve daha bir sürü konu ve proje  hakkında videolar hazırlıyor. Dışarı çıkmak ve ilginç şeyler yapmak için başkalarına ilham vermeyi umduğunu söylüyor.

Miranda’nın kataloğuna geri dönüş yapacak olursak, kum yazıcısının bir miktar gelişimini ve bir sürü 3D baskıdan yararlanan diğer bir sürü güzel videoyu görebiliriz. Miranda, YouTube’da ‘Nasıl Yapılmaya Hazır İçerik‘oluşturucuların kategorisine giriyor . Bu da bizlere, birçok ev izleyicisinin ulaşamayacağı, ancak kendi fikirleri için bir ilham kaynağı olarak hizmet verdiği çok karmaşık projelerin nasıl yapıldığını gözlemleme imkanı sunuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz