La Casa De Papel 4. sezon yayınlandı!

0
828 Okunma

Netfilix’in İspanya yapımı bir soygun dizisi olan La Casa De Papel’in 4. sezonu bugün yayınlandı. Dizinin 4. sezonu yayınlanmasının ardından La Casa De Papel dizisi  Twitter’da TT oldu.

Netflix, İspanya yapımı birçok film ve dizi seçenekleriyle dolu. Bunlardan tartışmasız en ses getiren yapım ise La Casa De Papel oldu. Bir darphane soygununu ele alan dizi, oyuncuları ve verdikleri mesajlarla izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Oyuncuların dizide kullandığı takma isimlerin her birinin bir ülke ismini kullanıyor olmasından, ünlü ressam Salvador Dali’nin maskesine kadar birçok hareketleri sosyal medyanın gündeminden düşmemiş ve destek almıştı. İlk başta iki sezon olarak ayarlanan dizi Başta Türkiye olmak üzere birçok ülke tarafından çok beğenilmesi nedeniyle 3’üncü sezonu da çekildi. Ancak La Casa De Papel’in 3’üncü sezonu bittikten sonra 4’üncü sezonun yayınlanacağı duyuruldu. La Casa De Papel’in 4’üncü sezonu bugün yayınlandı.

 

 

 

https://twitter.com/burcukaragoz86/status/1245987742946820096?s=20

Virüs nedeniyle evlerimizde izole olarak geçirdiğimiz bu günlerde 4. sezonun yayınlanması La Casa De Papel dizisi izleyicilerine büyük moral oldu. Dizinin 4’üncü sezonun yayına girmesiyle kısa sürede Twitter’da TT oldu. 4’üncü sezon fragmanın yayınlanması bile büyük ses getirmiş ve sosyal medyada en çok konuşulanlardan biri olmuştu. La Casa De Papel Dizisinin 4’üncü sezon bölümleri ile daha çok gündemde kalacağı kesin gözüyle bakılıyor.

Instagram’ın üzerinde çalıştığı özellik ortaya çıktı

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz