Instagram’ın üzerinde çalıştığı özellik ortaya çıktı

0
389 Okunma
Instagram hassas içerek kısıtlama özelliği

Instagram hassas içerek kısıtlama özelliğini sunmayı planlıyor. Bu sayede Twitter’da ve YouTube’daki gibi bir deneyim elde edebiliriz. Instagram milyarlık kullanıcı sayısıyla en popüler sosyal ağların başında geliyor. Buna bağlı olarak da birçok özellik geliştiriliyor. Test edilen birçok özellik uygulamaya gelmiyor olsa da iki farklı kaynaktan doğrulanan özellik ‘’hassas’’ içeriklere odaklanıyor.

Instagram hassas içerek kısıtlama özelliği

Instagram hassas içerek kısıtlama özelliği

Twitter’da istemediğiniz bir kelimeyi listeye alabiliyor, onunla alakalı içerikleri görmeyebiliyorsunuz. Bunun yanında bir de YouTube’un da başvurduğu bir yöntem olan ‘’hassas içeriği gizleme’’ özelliğine benzer bir özellik Instagram için de geliyor. Kullanıcıların daha güvenli bir ana sayfa deneyimi yaşaması için atılan bu adım kapsamında hassas içerik kısıtlaması yapılacak gibi duruyor.


Hem ünlü sosyal medya danışmanı Matt Navarra hem de tersine mühendislik uzmanı olan Jane Manchun Wong hassas içerik kısıtlamasının tam olarak neyi kısıtladığına dair bir şey söylememiş olsa da Twitter hesapları üzerinden buldukları yeni özellikleri paylaştılar. Birbirini destekleyen bu iki yorum Instagram için yeni bir özelliğin geleceğini doğruluyor.

Jane Manchun Wong, hassas içerik kısıtlaması için Twitter hesabından ekran görüntüleri paylaştı. Bu paylaşıma göre hassas içerikleri sınırlayan bir özelliğin açık olduğu görülüyor. Wong, söz konusu kısıtlamanın ayarlardan açılıp kapanabilecek şekilde gelebileceğini söylerken, elbette bu özelliğin şimdilik geliştiriciler tarafından tespit edilebildiğini kullanıcılar tarafında ise sunulup sunulmayacağını söylemiyor.

Yemek yapmaya saranlara Instagram’daki en iyi yemek hesapları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz