La Casa De Papel alternatifi 5 adet dizi!

0
1.093 Okunma

Son dönemin en popüler ve tüm dünyada yankı uyandıran dizisi La Casa De Papel‘e alternatif olabilecek seçenekleri öğrenmek ister misiniz?

Dahiyane bir soygun planıyla Kraliyet Darphanesi‘ni boşaltmaya çalışan Profesör ve ekibinin heyecan verici bir düzenle anlatıldığı ve izleyicileri daha ilk bölümden ekrana kilitleyen La Casa De Papel dizisi sezon finaline girmişti. Netflix‘te yayınlanan dizinin ikinci sezonu 6 Nisan Cuma günü yayına girecek.

Peki bu süre içerisinde La Casa De Papel’in yokluğunu hissettirmeyecek yapımlar izlemek istemez miydiniz?

İşte başarlı yapıma alternatif olabilecek ve sizi ekrana kilitleyecek 5 adet dizi önerisi

  • Peaky Blinders

    20.yüzyılın henüz başlarında İngiltere’nin Birmingham şehrinde geçen hikaye, gözünü yükseklere dikmiş acımasız mafya babası Tommy Shelby’nin hikayesini anlatıyor. Dört sezon süren dizide Cillian Murphy, Tom Hardy, Adrien Brody gibi isimler yer alıyor.

  • Dirk Gently’s Holistic Dedective Agency

    Sıra dışı amatör dedektif Dirk ile gönülsüz asistanı Todd, karmaşık ve tehlikeli doğaüstü olayları gelişigüzel yöntemlerle çözmeye çalışıyor. Elijah Wood ise başrolde yer alıyor.

  • O Mecanismo

    Devletin petrol ve inşaat şirketleri üzerinden yolsuzluk yaptığı iddialarının soruşturulması sırasında Brezilya’da bir skandal patlak veriyor. Gerçek olaylardan esinlenilen dizi 23 Mart itibariyle yayına girdi.

  • Manhunt: Unabomber

    Halk, yaşanan saldırılar nedeniyle panik yaşıyor ancak FBI elindeki ipuçları bu saldırıları çözmeye yetmiyor. Bu nedenle yetkililer Unabomber’ı bulmaya yardım etmesi için yeni tür bir profilciye başvuruyor.

  • American Vandal

    ABD’de bir okul baskınını konu alan dizide eylemin baş şüphelisi suçsuz olduğunu ileri sürüyor.Bunu kanıtlamak için ise bir film yapımcısıyla iş birliği yapıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz