Film köşesinde bu hafta #1

1
744 Okunma
pembe teknoloji

Hafta içi çalışan ebeveynler genellikle hafta sonlarını çocukları ile vakit geçirebilecekleri etkinliklere ayırıyor. AVM gezileri, park ve eğlence alanları veya ailecek katılabilecekleri etkinlikler her zaman şehrinizde veya imkanlarınız dahilinde olmayabilir. Pembe Teknoloji olarak size hem her koşulda ulaşabileceğiniz hemde keyifli vakit geçirebileceğiniz bir seriye başlıyoruz. Bundan sonra her cuma aileniz ile birlikte evinizde izleyebileceğiniz film önerilerinde bulunacağız. Düzenli olarak yazacağımız  bu seride filmlerin seçimine, yazımızın altına yorum bırakarak destek olabilirsiniz.

Charlie’nin Çikolata Fabrikası

Charlie'nin çikolata fabrikası

 

Asıl adı  Charlie and the Chocolate Factory film, Roald Dahl tarafından 1964’de yazılmış bir çocuk romanıdır. Bir çok ödül alan bu kitap, hem yetişkinler hem de çocuklar tarafından beğenilerek okunmuştur. 2005 yılında sinemaya uyarlanan Charlie’nin Çikolata Fabrikası, tıpkı kitabı gibi büyük ilgi görmüştür.

Filmin ana konusu, çikolata fabrikasının sahibi Willy Wonka‘nın kendisinin vefatından sonra fabrikayı bırakabileceği birini ararken yaşanılanlar üzerinde geçiyor. Charlie çikolatayı seven fakat maddi durumları yeterli olmadığı için sadece doğum günlerinde çikolata yiyebilen bir çocuk. Evlerinin yanında büyük bir çikolata fabrikası olan Charlie bir yarışmaya katılır. Yarışma, Willy Wonka’nın fabrikasını devretmek için yetenekli çocuk araması üzerine kurulur. Yarışma da 5 yetenekli çocuk seçilir. Bu çocuklar arasında olan Charlie’nin asıl maceraları buradan sonra başlar.

Hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından çok beğenilen bu filmi hala izlemediyseniz bu hafta sonu aileniz ile izleyebilirsiniz. Özellikle çocuklarınızın ilgisini çekecek bu film ile hayal dünyalarını genişletirken eğlenceli vakit geçirmesini sağlayabilirsiniz. Sizde aklınızdaki filmleri yorumlara yazarak destek olabilirsiniz.

1 Yorum

  1. Daha eski filmleri de paylasabilirseniz seviniriz haftalik film tavsiyelerinizde. 2005 cok yeni bir tarih daha izlenecek bir suru film var eski tarihli…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz