La Casa de Papel final sezonu yayınlandı

0
383 Okunma

Yayınladığını günden beri ilk olarak İspanya’da büyük etki yaratan La Casa de Papel, sonrasında tüm dünyada fenomen bir dizi haline gelmişti. 2017 yılında yayın hayatına başlayan dizinin final sezonun ilk kısmı bugün izleyicilerle buluştu.

Netflix’te yayında

Netflix’in ses getiren yapımlarından biri olan La Casa De Papel, bir darphane soygununu anlatıyor. Oyuncuları ve verdikleri mesajlarla izleyicilerin beğenisini kazanan yapım; oyuncuların dizide kullandığı takma isimlerin her birinin bir ülke ismini kullanıyor olmasından ve ünlü ressam Salvador Dali’nin maskesine kadar birçok hareketleri sosyal medyanın gündeminden düşmemiş ve destek almıştı.

la-casa-de-papel-final-sezonu-yayinlandi-1

2018 yılı 46. Uluslararası Emmy Ödülleri’nde “En İyi Drama Dizisi” ödülünü kazanan La Casa de Papel, bunun gibi bir çok başarıya imza attı. Dün akşam resmi YouTube hesabından yeni sezonun ilk 15 dakikalık bölümü paylaşıldı. Video 7 saat içerisinde 1.5 milyon izlenmeyi geçerek gündem oldu.

La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyeleri

Bugün itibari ile de La Casa de Papel 5. sezonun ilk 5 bölümü yayınlandı. Şu anda Netflix’te izlenebilen dizinin diğer 5 bölümü ise 3 Aralık 2021’de seyirciler ile buluşacak. Yayınlanan ilk beş bölümün isimleri şu şekilde;

  1. Bölüm: Yolun Sonu
  2. Bölüm: Reenkarnasyona İnanır Mısın?
  3. Bölüm: Hayat Dizisine Hoş Geldiniz
  4. Bölüm: Cennette Bir Yer
  5. Bölüm: Yaşanacak Hayatlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz