La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyeleri

0
678 Okunma

Yayınladığını günden beri ilk olarak İspanya’da büyük etki yaratan La Casa de Papel, sonrasında tüm dünyada fenomen bir dizi haline geldi. Yakında final sezonuyla son kez seyirci karşısına çıkacak yapım hayranlarını bir hayli üzdü. Bu içeriğimizde La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyelerinde bulunduk.

Vis a Vis

la-casa-de-papel-hayranlari-icin-dizi-tavsiyeleri-1

Listemizin ilk sırasında Vis a Vis dizisi yer alıyor. La Casa De Papel’in Nairobi’si Alba Flores’in de kadrosunda bulunduğu dizi oldukça iddialı. İspanya’da yüksek güvenlikli bir kadın hapishanesinde geçen Vis a Vis, erkek arkadaşına olan bağlılığı sonucu kendisini bilmediği bir dünyanın içinde bulan genç bir kadının hikayesini konu ediyor.

Ozark

la-casa-de-papel-hayranlari-icin-dizi-tavsiyeleri-5

Ozark, Chicago banliyösünde yaşayan sıradan bir ailenin; aile babası Marty Byrde’ın para aklama işine karışmasının ve işlerin sarpa sarmasının ardından, ailesini korumak adına eşi Wendy ve Charlotte ile Jonah adındaki iki ergen çocuğuyla, Ozark Platosu olarak bilinen Güney Missouri’ye taşınmasının hikayesini anlatıyor.

Peaky Blinders

la-casa-de-papel-hayranlari-icin-dizi-tavsiyeleri-4

 

La Casa De Papel hayranlarının çoğu büyük ihtimalle Peaky Blinders’ı izlemiştir ancak biz yine de izlemeyenler için listemizde yer verdik. Geniş hayran kitlesine sahip dizi; Birinci Dünya Savaşı sırasında devlete karşı gelen bahis çeteleri, komünistler ve devlet arasındaki husumeti konu alınıyor.

Narcos

la-casa-de-papel-hayranlari-icin-dizi-tavsiyeleri-3

Amerikan suç draması ve aksiyon dizisi Narcos; La Casa De Papel hayranları için dizi tavsiyeleri listemizde dördüncü sırada yer alıyor. Dizi Pablo Escobar’ın hayatını ve ölümünden sonrasını konu alıyor.

Lupin

la-casa-de-papel-hayranlari-icin-dizi-tavsiyeleri-2

Netflix’in en çok izlenen yapımlarından biri olan Lupin, Paris’te yapılan bir soygunun hikayesini konu ediyor. Assane Diop’un babasının üzerine hiç işlemediği bir suç kalmıştır. Bu işlenmemiş suçun yanı sıra babasını kaybeden Assane Diop’un hayatı alt üst olmuştur.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz