La Casa de Papel: Kore’nin ilk resmi videosunu yayınladı

0
216 Okunma

Yayınladığını günden beri ilk olarak İspanya’da büyük etki yaratan La Casa de Papel, sonrasında tüm dünyada fenomen bir dizi haline gelmişti. Geçtiğimiz yılın sonunda final yapan yapımın, Kore uyarlaması geleceği biliniyordu. Money Heist: Korea – Joint Economic Area isimli dizinin ilk resmi videosu bugün yayınlandı.

İşte tanıtım videosu

Bir darphane soygununu ele alan La Casa de Papel, oyuncuları ve verdikleri mesajlarla tüm dünyanın beğenisini kazanmıştı. Oyuncuların dizide kullandığı takma isimlerin her birinin bir ülke ismini kullanıyor olmasından, ünlü ressam Salvador Dali’nin maskesine kadar birçok hareketleri sosyal medyanın gündeminden düşmemiş ve çokça destek almıştı.

Kore uyarlaması ile yeniden seyirci karşısına çıkacak olan dizi Kore’nin kültürüne göre şekillenecek. Dizinin başrolünde Netflix’in popüler dizisi Squid Game‘de Cho Sang-woo karakterini canlandıran Park Hae-soo yer alacak. Ayrıca Yoo Ji Tae, Jeon Jong Seo, Lee Won Jong , Kim Ji Hoon, Jang Yoon Joo gibi isimler de oyuncu kadrosunda. Olay örgüsü ve konusunda ise herhangi bir değişiklik olup olmayacağı henüz bilinmiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz