TikTok’ta takip edebileceğiniz fenomen hayvanlar

0
391 Okunma

Sosyal medya devi TikTok, bir çok konuda video ve içeriğe ev sahipliği yapıyor. Öne çıkan gönderiler milyonlarca beğeni ve yorum alıyor. Son dönemlerde TikTok evcil hayvanların benzersiz kişiliklerini ve tuhaflıklarını sergilemek için popüler bir platform haline geldi ve hayvanlar adına açılan hesap sayısı gittikçe arttı.

Bu içeriğimizde sizler için TikTok’ta takip edebileceğiniz fenomen hayvanların hesaplarını listeledik. İşte o sevimli fenomenler….

Dmitry Pepper

@mistermainer

♬ original sound – 🙂

Fotoğrafçı ve müzisyen Dmitry Pepper, pandemi sırasında Biscuit ile videolar paylaşmaya başladı. Şu anda 9.6M takipçiye sahip ikilinin toplamda 334.6M aşkın beğenisi bulunmakta.

Hera’nın babası

@heraninbabasi

Eğitim konusunda her türlü karşılaşırız ?

♬ orijinal ses – Hera’nın babası

TikTok’ta takip edebileceğiniz fenomen hayvanlardan bir diğeri ise Hera. Hera ve babası sosyal medya hesaplarında birbirinden tatlı ve bir o kadar da eğitici videolar paylaşıyorlar. 1.7M takipçiye sahip ikilinin 49.9M beğenisi bulunmakta.

Husky Fam

@eight_fluffytails

Nova says “WHEN IM GOOD AND READY”

♬ original sound – Eight Fluffy Tails

8 kişilik kocaman bir aile olan Husky ailesi sekiz çok farklı köpeğin kişiliğini ve bir aile olarak birlikte nasıl etkileşime girdiklerini bizlerle paylaşıyor. 2.2M takipçiye sahip aile toplamda 62.6M beğeni toplamış.

Coco

@itsbunnycoco

Amazing memories in 2021! Happy new year friends! #fyp #itsbunnycoco #MyPlayoffPicks #EveryKiss #foryoupage #viral #pet #bunny #newyears

♬ Love Grows (Where My Rosemary Goes) – Edison Lighthouse

Holland Lop tavşanı Coco, günlerini TikTok’ta yaklaşık 500B’den fazla hayranını; yemek atıştırarak, kestirerek ve eğlendirerek geçiriyor. Coco, annesiyle oyun oynamaktan, alışveriş yapmaktan ve ara sıra yaramazlık yapmaktan hoşlanan dünya tatlısı bir fenomen.

GalaxyExotics

@galaxyexotics

what’s your favorite nickname for him? ? #hognose #westernhognose #hognosesnake #snake #reptile #thatsnotmyname #petsoftiktok

♬ That’s Not My Name – The Ting Tings

Yılanlardan korkuyorsanız Sam ve Scott ile tanışın. Fenomen yılanların TikTok’ta 3.6M takipçisi bulunuyor. Birbirinden tatlı videoları bulunan bu hayvanlar toplamda 53.8M beğeniye sahip.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz