Larissa Gacemer yayınladığı video ile büyük destek gördü!

0
605 Okunma

Sosyal medya fenomeni olan Larissa  Gacemer, sürekli gelen anne olacak mısın? neden çocuk yapmıyorsun? gibi olumlu, olumsuz yorumlara karşı video çekerek, doğuştan gelen bir rahatsızlık yüzünden anne olamayacağını açıkladı. Yaptığı açıklama sonrası sosyal medyada büyük bir ilgi gördü. Sosyal medya kullanıcıları destek mesajında bulundu.

 

Sosyal medya  hayatımızın büyük bir kısmında yer kaplamakta. Kendi oluşturduğumuz profiller birer sosyal medya kimliklerimiz haline dönüşüyor. Sosyal medya eğlenceli vakit geçirmek için kullanabilen kimi zaman alışveriş için veya sosyal medya işiniz haline gelebiliyor. oldukça farklı fırsatlar ve imkan sunan sosyal medya hesapları kullanıcıları için kimi zaman ise atılan yorum ve başlatılan linç hareketleri gibi olaylar yüzünden ise girmek istemeyeceğiniz tehlikeli bir platforma dönüşüyor. Brezilyalı oyuncu olan Larissa Gacemer, oyunculuğa ara verip, sosyal medyaya ağırlık vermişti. Sosyal medyada eğlenceli içerikler üretiyor ve sosyal medya ile ilgileniyordu. Dün hesabında yayınladığı bir video ile gelen annelik sorularına cevap olarak “Bana sürekli neden çocuk yapmıyorsun diyorlar. Çocuğum olmuyor. Allah beni böyle yaratmış. Yine de denedik Burak’la ama olmuyor. Eşim bunu kabul etti, ben de bu duruma alıştım. Kötü yorum yazmayın artık.” ifadesini kullandı.

https://www.instagram.com/p/CASjhYrgqzz/?utm_source=ig_web_copy_link

Video paylaşıldıktan kısa süre sonra takipçileri ve sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük destek gören Larissa Gacemer kısa sürede en çok konuşulanlar arasına girdi. Twitter, Instagram gibi sosyal medya kullanıcıları bir kez daha siber zorbalığa dikkat çekti.

Larissa Gacemer, yayınladığı video sonrası eşi Burak Gacemer’den destek gördü. Burak Gacemer “Sen bana yetersin.” ifadesiyle eşine destek oldu.

Sosyal medyanın belkide gösterebilecek en kötü yanı siber zorbalık. Oturduğunuz yerden başkalarının hayatını eleştirebiliyor, hatta linç ettirmeye bile neden olabiliyorsunuz. Her alanda olduğu gibi kadın-erkek eşitsizliği sosyal medyada ortaya çıkıyor. Yapılan paylaşımlar, konuşulan şeyler kadın üzerinden değerlendirilip olumsuz eleştirilere maruz kalınabiliyor. Tam bu durum öncesi oyuncu Hazal Kaya “Doğurmak istemeyebilirdim. Bu beni daha az kadın yapmayacaktı. Anneliğin kutsanmasından rahatsız oluyorum. Bunun da kadınlara bir baskı olduğunu düşünüyorum. Dünyadaki herhangi bir canlıya karşılıksız sevgiyle emek veren herkes ‘anne’ bence.” açıklamasında bulundu. Larissa Gacemer’ için ise dün Instagram hesabından attığı hikaye ile destek oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz