Bang & Olufsen Beosound A1 Alexa destekli!

0
240 Okunma
Bang & Olufsen Beosound A1 ozellikleri

Bang & Olufsen Alexa‘yı Bluetooth hoparlör partisine davet ediyor. Lüks ses ürünleri markası Bang & Olufsen, yıllar önce piyasaya sürdüğü orijinalinden biraz daha ince olan ikinci nesil A1 Bluetooth hoparlörünü piyasaya sürdü. Şimdi su geçirmez ve Alexa ses asistanı yerleşik olarak geliyor. İşte Bang & Olufsen Beosound A1 özellikleri….

Bang & Olufsen Beosound A1 özellikleri

Bang & Olufsen Beosound A1 özellikleri

Dünyanın tanınan ses sistemlerine imza atan Bang & Olufsen, yeni taşınabilir kablosuz hoparlörü Beosound A1 modelini piyasaya çıkarttı. Önceki neslin geliştirilmiş bir versiyonu olarak karşımıza çıkan  Beosound A1 modelinde iki yeni özellik bizleri karşılıyor. Aynı zamanda iki farklı renk seçeneği ile.

Söz konusu özelliklerden ilki şu sıralar en popüler kablosuz hoparlör özelliği olan suya dayanıklılık. İlk neslinde bu dayanaklılık görülmüyordu. IP67 sertifikası sayesinde suya ve toza karşı dayanıklı olan hoparlörün tasarımı da oldukça şık görünüyor. Kullanıcılara 3.000 mAh pil sayesinde 18 saate varan çalma süresi sunuyor.

İkinci özellik ise Bluetooth 5.1 bağlantı noktasıyla mobil cihazlarla iletişim kurabilmesi. İlk nesle göre 3 yönlü mikrofon yer alan hoparlörde dahili mikrofon desteği de bulunuyor. BU sayede gelen aramaların cevaplanması sağlanıyor. Beosound A1 USB-C bağlantı noktası ile şarj oluyor. Bunların yanında akıllı destek özelliği de kazanan bu yeni nesil hoparlörde Alexa desteği sayesinde sesli olarak kontrol edilebiliyor. Hoparlörün satış fiyatı 250 euro.

Çok şık kablosuz Huawei Sound X hoparlör

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz