Layer ve Panasonic markalarının akıllı cihaz koleksiyonu

0
199 Okunma
akıllı cihaz koleksiyonu

Teknoloji ve tasarım artık iç içe girmiş durumda. Yıllar önce teknolojik bir ürün alırken fonksiyonuna bakar ve tasarımını çok da önemsemezdik ancak artık işler değişti. Hem çok şık hem de iyi performans sağlayan birçok akıllı cihaz bulunuyor. Bunlara yenisini eklemek için kolları sıvayan Layer ve Panasonic, şık akıllı cihaz koleksiyonu tasarımlarını tanıttı.

akıllı cihaz koleksiyonu

Farklı birçok parçadan oluşan bu koleksiyonun yakın zamanda satışa sunulması planlanmıyor olsa da 5 farklı akıllı parçayı bünyesinde barındırıyor. Soft gri ve ahşap tonları ile çalışan tasarımcılar, minimal çizgilerin dışına çıkmamışlar.

Yapay zeka destekli olan bu cihazlar arasında birçok alternatif bulunuyor. Called Balance of Being adı verilen koleksiyon, ürünlerle kullanıcılar arasındaki etkileşimi artırmayı hedefliyor. Ürünler arasında ise akıllı pişirme cihazı, cilt analizi cihazı, saçlar için LED ışık destekli bir tedavi ve akıllı baş masaj aleti yer alıyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Called Balance of Being koleksiyonu teknolojiyle nasıl kişisel bir süreç yaşanabileceğini gösteriyor aslında. Panasonic Design’ın Londra ekibinden yaratıcı lider olan Rowan Williams,”Ürettiğimiz bu koleksiyon ile kullanıcıların ailesini ve direkt bireylerin yaşam kalitesini yükseltmek için çalışıyoruz.” diyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Lift akıllı pişirme kabı, gıdadaki besin değerini ortaya çıkarmak için ısı ve basınç kullanıyor. Pişirme sırasında kaybolan besin değeri bu akıllı cihaz sayesinde ortadan kalkıyor. Farklı sensörler kullanılan bu cihazda, aynı zamanda yiyeceğiniz olgunlaşabiliyor. Bu akıllı pişirme kabı, sağlıklı beslenme ile ilgilenenlerin ve ailelerin daha fazla ilgisini çekebilecek bir cihaz olarak karşımıza çıkıyor.

Akıllı cihaz koleksiyonu tüketici deneyimini artırmayı hedefliyor

akıllı cihaz koleksiyonu

İlginç bir cihaz olan bu tasarım ise, öncelikle size bir cilt analizi yapıyor. Yaptığı cilt analizinin ardından ise sonuçlara göre, sağlıklı bir smootie oluşturuyor. Yiyecekleri cilt bakımı ile birleştiren cihaz, yapay zekalı kamera sensörüne sahip. Kullanıcıların cilt durumunun görsel analizini yapabilen cihaz, vitamin ve mineral dozlarını ayarlayarak bir smootie hazırlıyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Boyun bandı olarak tasarlanın bu cihaz ise kullanıcının cildine uygun tedaviyi geliştiren LED sensörlere sahip. Buhar ile başlayan bu süreç, kullanıcının cildinin dengesini ayarlamasıyla sonlanıyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Kullanıcının başına yerleştirilen bu akılla cihaz ise, saçların sağlıklı büyümesi için saç köklerini hedef alan LED ışık tedavisini kullanıyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Masaj yapmak için geliştirilen bu akıllı cihaz, stresi hafifletmek için tasarlandı. Wave olarak adlandırılan bu ürün, gerginlik düzeyini ölçerek, masaj stratejisini ayarlıyor.

akıllı cihaz koleksiyonu

Koleksiyon, “teknoloji ve yaşam tarzlarımız arasındaki boşluğu kapatmak” için tasarlandı. Bu yıl 6 Eylül ve 11 Eylül arasında Berlin’de gerçekleşen IFA tüketici elektroniği fuarında ortaya çıkan cihazlar, büyük beğeni toplarken dikkatleri de üzerine çekti.

Üstün yetenekleriyle termal kameralı akıllı saat

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz