Google projesi Levi’s ceketlerine taşınıyor

0
305 Okunma
google projesi

Teknolojinin moda sektörüne taşınmasıyla akıllı çanta tasarımlarından tutun da akıllı aksesuarlara kadar birçok alternatif geliştirildi. Bir Google projesi olan akıllanan ceketler, Levi’s ceketleriyle gerçek hayata tekrar taşınıyor. Levi’s bildiğiniz gibi kot pantolonları ve ceketleriyle ünlü.

google projesi

Google projesi olan Jacquard akıllı iplik ve kumaş dikişleriyle Levi’s ile 2017 yılında çıkmıştı. Ancak 350 dolar gibi bir fiyat etiketine sahip olan ceket tahmin edebileceğiniz gibi fiyatından kaynaklı olarak çok rağbet görmedi. Bununla beraber Google projesi Jacquard’ı akıllanan çanta projesiyle Yves Saint Laurent marka sırt çantalarında 880 dolara görmüştük.

Bu projenin tutması için kararlı adımlarından vazgeçmeyen Google, yeni ve daha uygun fiyatlı bir çeşidini piyasaya sürdü. Levi’s Trucker Ceketine entegre edilen cihaza dayanan bu proje, 198 dolar olan ceketin fiyatını.

google projesi

248 dolara çıkmasına neden olsa da fiyatı önceki modele göre hem çok daha uygun hem de geliştirilmiş özelliklere sahip. Google, ABD’ye ek olarak Avustralya, Fransa, Almanya, İtalya, Japonya ve İngiltere’de satışa sunulacak ceketten umutlu.

Bu ceketin özelliklerine gelecek olursak birçok özelliğinin yanında en faydalı özellik basit kontrollerle akıllı telefonunuzu yönetebiliyor olmanız. Bunu ise akıllı telefonunuza indirdiğiniz uygulama ile yapabiliyorsunuz.

google projesi

Bu cihazı dinlediğiniz müziği durdurmak, başlatmak ya da değiştirmek için kullanmaya ayarlayabilirsiniz. Haritalarda yer işaretleyebileceğiniz gibi, aynı zamanda kulaklıklara talimat verebilirsiniz. Ürünün şu an için Türkiye’de satışı bulunmuyor.

Sanal gerçeklik ile değişecek alışveriş deneyimi

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz