LG dekoratif bir hava temizleyici tasarladı!

0
224 Okunma
LG dekoratif bir hava temizleyici tasarladı!

LG evlerde hem konforu hem de göz zevkinizi arttıracak yeni hava temizleyici tasarladı. Birden fazla işlevi bulunan temizleyici, evdeki diğer teknolojik cihazların yerini alabilir. İşte LG Aero Furniture hakkında ortaya çıkan detaylar.

Twitter yeni bir doğrulama rozeti test ediyor!

LG’den işlevsel ve şık hava temizleyici geliyor

Pandemi ve kirli hava sorunu sebebi ile artık hava temizleyiciler evimizin yeni üyeleri. Son dönemlerde yaygınlaşan bu cihazlar ortamdaki havayı filtreleyerek size yeniden sunuyor. Özellikle ofis, hastane gibi kalabalık ortamlarda kullanılan cihazlar artık ev içerisinde aktif olarak kullanılıyor. Özellikle solunum yolu hastalığı olan, evcil hayvan sahipleri ve çocuklu aileler ürünü tercih ediyor. Birçok farklı özellik ve marka ile piyasada yer alan temizleyicilere LG yeni bir ürün daha kazandırdı.  Şık ve yenilikçi tasarım arkasında birçok özelliği saklıyor. Ev için tasarlanan ürün masa görünümünde ve kablosuz şarj gibi özelliklere sahip.

https://pembeteknoloji.com.tr/twitter-yeni-bir-dogrulama-rozeti-test-ediyor-44917/

Sınırlı sayıda üretilecek olan model, dikdörtgen ve yuvarlak bir masayı andırıyor. Canlı renkleri ve şık görüntüsü ile evlerde başköşeye koyabileceğiniz ürün birçok farklı renk seçeneğine sahip. Ortamın havasını 360 derece temizleyen ürün farklı temizlik modları ile geliyor. Aynı zaman da aydınlatma seçeneği, farklı ev ürünlerini yönetebilme ve birden çok cihazı kablosuz şarj etme yeteneği ile göz dolduruyor. LG Aero Furniture adı verilen hava temizleyici için resmi tanıtım tarihi 2-6 Eylül arasında gerçekleşecek olan IFA 2022 olacak. Henüz tüm özellikleri hakkında açıklama yapılmayan ürün resmi tanıtımın ardından satışa çıkacak.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz