LG’nin yeni kablosuz kulaklığı Tone Free DFP8W tanıtıldı

0
226 Okunma

Telefon üretimini sonlandıran Güney Koreli teknoloji şirketi LG, yeni kablosuz kulaklık modeli Tone Free DFP8W‘i duyurdu. Aktif Gürültü Engelleme ile gelen yeni kulaklığın özelliklerine bir göz atalım:

LG Tone Free DFP8W özellikleri

ANC özelliği ile öne çıkan Tone Free DFP8W, Meridian Audio ile geliştirilmiş 8 mm dinamik sürücülere sahip. Beş cihaza kadar çoklu eşleştirme desteği bulunan kablosuz kulaklık, Google Hızlı Eşleştirme ve Windows Swift Eşleştirme protokolleri ile Bluetooth 5.2 üzerinden hızlıca eşleşebilmektedir.

lg-nin-yeni-kablosuz-kulakligi-tone-free-tanitildi-1

Tone Free DFP8W, IPX4 sertifikasına sahiptir ve apt-X, AAC ve SBC kodekleriyle uyumludur. Pil kapasitesinde iddialı olan model; şarj kutusuyla birlikte ANC açık iken 14 saat, ANC kapalı iken 24 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Şarj kutusu olmadan ise ANC ile 6 saat ANC’siz 10 saatlik pil ömrü sunuyor.

lg-nin-yeni-kablosuz-kulakligi-tone-free-tanitildi-2

Beyaz, altın ve siyah olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle kullanıcı karşısına çıkan cihaz, aynı zamanda hoparlör ağını temizleyen UVnano şarj kutusu ile gelmektedir. Bu şarj kutusunda bakterilerin %99,9‘unu öldürdüğü söylenen ultraviyole dezenfeksiyon teknolojisini kullanmaktadır. Son olarak Türkiye’de satılması beklenen ürünün açıklanan fiyatı ise 214 Dolar seviyesinde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz