Samsung’un yeni ürünlerinin tanıtılacağı tarih belli oldu

0
194 Okunma

Teknoloji devi Samsung‘un yeni ürünlerini tanıtacağı Galaxy Unpacked 2021 etkinliği ile ilgili detaylar gelmeye devam ediyor. Şirketin her yıl düzenlediği büyük etkinlik bu sene 11 Ağustos‘ta gerçekleşecek. Peki etkinlikte hangi ürünler tanıtılacak? İşte detaylar…

Unpacked 2021 etkinliğinde tanıtılacak ürünler

Samsung’un yeni etkinliğinde Galaxy Z Fold 3, Flip 3 , Galaxy Watch 4 serisi ve yeni Galaxy Buds‘ın tanıtması bekleniyor. Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3’ün detayları geçmişte birçok kez sızdırılmıştı. Z Fold 3 ilk olarak ABD ve İngiltere’de piyasaya sürülecek ve muhtemelen 27 Ağustos‘ta satışa sunulacak.

Daha önce Flip 3’ün de tasarım görüntüleri sızdırılmıştı. Gelen görüntülere göre yeni modeldeki en büyük değişikliklerden biri, daha büyük bir dış ekranın eklenmesi. Katlanabilir telefon, delikli bir oyuğa sahip olacak ve çift tonlu bir renk grubuyla gelecek.

samsung-un-yeni-urunlerinin-tanitilacagi-tarih-aciklandi-1

Akıllı saatte kalsik esintisi: Samsung Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 serisinden gelen sızıntılar ise hem tasarımı hem de fiyatlarını ortaya çıkarmıştı. Buds 2 cephesinden gelen  bilgilere göre yeni kulaklık modeli 60 mAh pile sahip olacak. Ayrıca Blueotooth 5.0 desteği ile gelecek. Fiyatı ise 149- 169 Dolar seviyesinde olacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz