WhatsApp kaybolan mesajları saklamanıza izin verecek

0
199 Okunma

Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, ‘kaybolan mesajları’ süresi dolduktan sonra bile kaydedecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. Hindistan Times kardeş yayını Live Hindistan’ın bildirdiğine göre WhatsApp yakında ‘Mesajlar tutuldu’ adlı bölümü tanıtacak.

WhatsApp “Mesajları Tutma” özelliğini test ediyor

‘Kaybolan Mesaj’ seçeneğinin, mesajların belirli bir süre sonra kaybolacağı anlamına geldiği bilinmektedir. Bu iletiler de yıldızlı olarak işaretlenemez. Yeni özellik ile bu mesajlar ‘Tutuldu’ olarak işaretlenecek ve daha sonra okunabilecek. Rapora göre, özellik geliştiriliyor. Bunun yanı sıra WhatsApp, grup yöneticisinin bu geleceği sınırlamasına da izin verecek.

Bunun yanı sıra, WhatsApp yakında Android kullanıcılarının çevrimiçi durumlarını gizlemelerini sağlayan bir özellik sunacak.. Bu, kullanılabilirliklerini herkese veya belirli kullanıcılara açıklamak istemeyen kişiler için gerçekten yararlı olacaktır. Ancak bu özellik şu anda beta test kullanıcıları için mevcut değil.

whatsapp-kaybolan-mesajlari-saklamaniza-izin-verecek-1
Rapora göre, Apple iOS kullanıcılarının çevrimiçi durumlarını gizlemelerini sağlayan özellik geçen ay test aşamasındaydı. Bu haftanın başlarında WhatsApp, tüm kullanıcılarının tüm sohbet geçmişlerini Android’den iOS’a veya tam tersine aktarmalarına yardımcı olacak yeni bir özellik hakkında resmi bir duyuru yaptı.

Son zamanlarda WhatsApp, Android sohbet geçmişini iOS’a veya tam tersine aktarmak için yeni bir özellik duyurdu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz