Hiç ses çıkarmayan mouse (Logitech Pebble M350)

0
418 Okunma

Logitech Pebble M350 kutu açılışı videosu ile karşınızdayız. Bu videomuzda ince ve şık bir mouse modeli olan Pebble M350’yi kutusundan çıkarıyoruz ve ilk izlenimlerimizi sizlerle paylaşıyoruz. Üstelik 5 kişiye de mouse’tan hediye ediyoruz. Hediye için yapmanız gerekenleri videonun hemen altındaki Instagram postunda bulabilirsiniz. Logitech Pebble M350 özellikleri ile neler sunuyor? Videoda 5 adet Pebble M350’yi de sizlere hediye ediyoruz. Hediyeleri kazanmak için yapmanız gerekenler videonun hemen altında.

Logitech Pebble M350 kutu açılışı

Pebble M350 kutu açılışı videosu ile uygun fiyatlı ve gayet şık duran mouse modeline yakından bakıyoruz. Bu mouse’un uzun süre dizüstü bilgisayar kullanan ve artık bir kablosuz mouse kullanmaya başlamak isteyenler için ideal olduğunu söyleyebiliriz.

Ürün hakkında daha fazla bilgi almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan sizleri kutu açılışı videomuz ile baş başa bırakalım. İyi seyirler…

https://www.instagram.com/p/B9zF2RZnuv7/?igshid=prvz3xsqtdb0

Logitech Pebble M350 özellikleri

Logitech Pebble M350 özellikleri ile ilgili detaylarda ilk dikkat çeken nokta minimal bir tasarıma sahip olması. 26,5 milimetre yüksekliğinde ve 100 gram ağırlığında mouse modelinin beyaz, siyah ve pembe olmak üzere 3 farklı renk seçeneği bulunuyor.

Aslında tasarım olarak Apple’ın Magic Mouse modeline benzetebileceğimiz mouse’un arkaya doğru yükselen bir yapısı var. Bu da Logitech’in el ergonomisi için uyguladığı bir tasarım.

Mouse’un kutusundan USB dongle da çıkıyor. Bu sayede kullanıcılar Bluetooth ile bağlanmanın yanında USB aracılığıyla da bağlantı gerçekleştirebiliyor.

Pebble M350 tek pille çalışıyor ve kullanılmadığı zaman uyku moduna geçiyor. Böylelikle kullanıcısına 18 aylık bir pil ömrü vaat ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz