En çarpıcı iPhone 12 konsepti karşınızda

0
420 Okunma
En çarpıcı iPhone 12 konsepti

iPhone 12 için çok fazla şey söylendi çok fazla konsept videosu hazırlandı. Ortaya çıkan her yeni özellik ve detay ile birlikte şekillenmeye başlayan yeni iPhone için DBS Designing tarafından hazırlanan yeni konsept videosu oldukça iyi. En çarpıcı iPhone 12 konsepti karşımızda!

iPhone 12 sızıntısı daha hızlı bir telefonu işaret ediyor

En çarpıcı iPhone 12 konsepti

iPhone 12’nin çıkış tarihine dair hala netlik kazanmayan detaylar bulunuyor. Zira tedarik zincirini olumsuz etkileyen Corona virüsü salgını, en çok da teknoloji şirketlerinin üretim bandında yavaşlamaya neden oldu. Ortaya çıkan tasarım detaylarıyla netleşen bir şey varsa o da tasarımda kesinlikle radikal bir değişikliğin yaşanacak olması.

Bildiğiniz gibi iPhone 11 ailesi ile birlikte kamera noktasında radikal adımlar atan Apple’dan şimdi ise telefonun genel tasarımı noktasında değişiklikler bekleniyor. 5G destekli bir modelin de olacağı söylenen yeni iPhone için nefesler tutulmuşken, beklenen özellikler dahilinde hazırlanan ve yayımlanan konsept videoları da oldukça artmış durumda.

En çarpıcı iPhone 12 konsepti

DBS Designing tarafından hazırlanan yeni konsept videosu etkileyici detayları barındırıyor ve yukarıda bahsettiğimiz özellikleri iPhone 12 konsept videosuna ekliyor. Buna ek olarak konsept videosunda görüldüğü kadarıyla ekrandan parmak izi okuyucusu da eklenmiş olduğu görülüyor. Bunun da şu an için söylenti olarak kaldığı düşünülecek olursa yeni iPhone 12 gerçekten de herkesi şaşırtabilir.

Yayımlanan iPhone 12 konsept videosu:

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz