Samsung Jet kablosuz elektrikli süpürge karşımızda

0
529 Okunma
Samsung kablosuz jet elektrikli süpürge

Samsung yeni çıkarttığı teknolojiler ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle ev temizliğinde önemli bir yardımcı olan elektrikli süpürgeler bir de kablosuz olduklarında temizlik işini çok daha kolay hale getiriyor. Samsung da  karşımıza yeni yüksek performanslı kablosuz elektrikli dik süpürge ile çıkıyor.

Samsung Jet kablosuz elektrikli süpürge

Samsung yeni elektrikli süpürge modeliyle hijyenik temizlik için en iyi çözümü sunmayı vadediyor. Güçlü performansı ve kullanışlı özellikleri bir araya getiren Samsung Jet, yeni Clean Station teknolojisiyle birlikte toz haznesini otomatik olarak boşaltma imkanı sunuyor.

Kolay bir kullanımın yanında bir de güçlü temizlik çözümü sunan Samsung Jet, hava akışını kontrol edebilen özel dijital motora sahip ve buna bağlı olarak hava akışını optimize eden ultrasonik kaynaklı kapak sistemine sahip.

Jet Cyclone sistemi, emiş gücü kaybını en aza indirmek ve elektrikli süpürgeyle emilen ince toz parçacıklarını güvenli bir şekilde yakalamak için her biri 3 yollu çoklu hava girişlerine sahip dokuz ayrı siklon içeriyor. Bu da çok yönlü temizlik yapmanızı sağlıyor.

Daha uzun kullanım için iyileştirilmiş yüksek kapasiteli batarya kullanılan bu elektrikli süpürge ile temizliğin ertelenmeden devam edebilir. Eğer süpürgenizin bataryası biterse şarj etmek ile uğraşmadan kolayca yedek bataryası ile değiştirebiliyorsunuz. 5 katmanlı HEPA filtresi sayesinde, daha uzun süreli hijyen sağlıyor.

Temizlik noktasında farklı bir noktaya değinen Samsung Jet, zahmetsiz ve kullanışlı bir tasarım sunuyor. 1.66 Kilogram ağırlığa sahip olan cihaz, diğer süpürgelere oranla yüzde 12 ve yüzde 21 oranında daha hafif olmasıyla dikkat çekiyor.

Dyson V11 kablosuz süpürge ile sağlıklı yaşama giriş

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz