Logitech’ten yepyeni ergonomik dikey mouse!

0
469 Okunma

Logitech daha doğal bir el pozisyonunda tutulabilir şekilde tasarlanmış yepyeni bir mouse üretti.  Mouse her zamanki nokta ve tıklama işlevini korurken bilekteki çaba ve zorlamayı azaltıyor.

Logitech'ten yepyeni dikey mouse: Logitech MX Vertical

Bu amaçla, piyasaya çıkan ilk dikey mouse değil, ancak Logitech’ten bir ilk. Bu dikey mouse, 79 x 78,5 x 120 mm ve 135 gramboyutlarında çoğu fareden daha ağır. Ancak;  ergonomik faydalar buna değer.

Doğal el sıkışma pozisyonu ve 57 derecelik açının, kas gerginliğini %10 oranında azaltıyor. Fareyi tutmaya gerek kalmadan kullanma fırsatı verir.

Logitech mouse yazılımı, ekstra imleç hızı ve doğruluk ayarlarını da içeriyor. Bu özellik; genel olarak dört kat daha az el hareketi ile ekipmanı kullanma verimliliğini yaşatıyor. Aşırı çalışan mouse tekrardan elinizi zorlayabilir. Bu sorun da farenin  üstündeki özel bir düğme ile hızlı bir şekilde ayarlanabilir.

Standart sol ve sağ tuşlar ve  kaydırma tekerleğinin yanı sıra, farenin sol tarafında iki adet ekstra özelleştirilebilir düğme bulunuyor.

Farenin tasarımında,  yumuşak bir lastik ve alüminyum kullanılmış. Şarj işlemi USB-C üzerinden gerçekleştiriliyor. Ayrıca cihaz, teknik özellik tablosuna göre, tek bir şarjla yaklaşık dört ay kullanılabiliyor!

Gerçek bağlantı USB-C şarj kablosu, Bluetooth veya Logitech Unifying Receiver üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Aynı zamanda fare, hem Windows hem de macOS  ile uyumlu.

Peki bu ergonomik farenin fiyatı ne  kadar? Logitech MX Vertical, 99.99 USD karşılığında sizlerin olabilir. Ön siparişler, Logitech web sitesinde şu anda açık!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz