Verizon uygulaması ile 6 ücretsiz Apple müziği!

0
174 Okunma
Verizon ve Apple Ortaklığı: 6 ücretsiz Apple müziği nasıl elde edilir?Verizon ve Apple Ortaklığı: 6 ücretsiz Apple müziğine nasıl sahip olunur?

Verizon şirketi , Apple ile yeni bir yakın ortaklık kurduğunu açıkladı . Artık;  bir Verizon müşterisi olduğunuzda, altı aylık ücretsiz Apple Music de elde etmiş oluyorsunuz. Bu kampanyadan yararlanabilmek için  mevcut faturalı sınırsız veri planlarından birine sahip olmanız gerekiyor. Anlaşma ilk ilan edildiğinde Verizon pek çok ayrıntı paylaşmamıştı. Ancak; bugünden itibaren kayıt alınabiliyor. Üstelik Apple Music’in ücretsiz yarım yılı,  Apple’ın premium müzik hizmetinin mevcut, yeni ve eski abonelerine açık.

Ücretsiz altı aylık sürenize hemen başlamak için şu adımları izleyebilirsiniz!

  • Web’de: vzw.com/applemusic adresini ziyaret edin.
    Mobil cihanızda: Verizon Uygulamasını açın. Hesaba ve ardından Eklentilere gidin . En üstte (Eklentileriniz, Zihnin Huzur ve Temel Servisleri yazıyor) sola doğru kaydırın. Eğlence kategorisini göreceksiniz . Apple Müzik anlaşmasının bulunduğu yer burası.
  • Ücretsiz denemeyi ilişkilendirmek istediğiniz satırı seçin . Hesabınızdaki her sınırsız satır, teklifi bağımsız olarak kullanabilir.
  • Son olarak da doğruladığınızda,  uygulama size altı aylık deneme sürenizin  başladığını onaylayan bir metin gönderecektir.

Verizon ve Apple Ortaklığı: 6 ücretsiz Apple müziği nasıl elde edilir?

 

  • Bu metin, applemusic.com/carrier adresine bir bağlantı içerecektir . Bu bağlantıyı telefonda açıp onayladığınızda,  uygulamaya  kaydolduğunuzu otomatik olarak onaylayan Apple Müzik uygulamasına geri dönüş yapmış olursunuz. Sonrasında ise ekranda çıkan, “devam et” e dokunun. iTunes / App Store şifrenizi girin.
  • İşte bu kadar! Apple Müzik’te yeniyseniz, en sevdiğiniz türleri ve sanatçıları seçme sürecine girebilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz