Tinder ilk öğrenci sosyalleşme platformu olan Tinder U ‘yu başlatıyor!

0
423 Okunma
Dünyanın ilk öğrenci sosyalleşme platformu Tinder U!

Tinder ilk öğrenci platformu olan Tinder U 'yu başlatıyor!

Platformu kullanabilmek için kampüste olduğumuzda,  ana Tinder uygulamasında oturum açmamız ve üniversite e-posta adresimizi girmemiz gerekiyor. Daha sonra, doğrulama düğmesine dokunarak e-posta adresimizi doğrulamak için bir e-posta alacaksınız. Ayrıca, uygulamada kendi Ayarlar bölümümüze girerek Tinder U’ya başvurmayı da talep edebiliyoruz.

Tinder U, kampüsümüzdeki öğrencilerle eşleşmemizi ve mesajlaşmamızı sağlıyor. Profilimizde;  adımız, yaşımız ve okulumuz gibi bilgiler yer alıyor. Arabirim eski uygulamyla aynı görünüyor ve normal eşleşmelerde çalışıyor. İçinde potansiyel eşleşmelerden geçerken “beğenme”, “beğenmeme”, “süper gibi” ve daha fazlası düğmeler bulunuyor.

Tinder bu uygulama ile öğrencilerin yakınlardaki diğer öğrencilerle tanışmasına yardımcı oluyor. Kampüs hayatını daha da eğlenceli hale getirecek yeni bir uygulama. Ayrıca,  Tinder U ile, yakındaki okullardaki öğrencilerle de  tanışabilirsiniz. Tinder U ile, üniversite öğrencilerini bir çalışma arkadaşı veya bir arkadaş bulmanın bir yolu olarak kullanmaya teşvik ediyor.

Arkadaşlık uygulaması şimdilik, yalnızca ABD’de dört yıllık akredite bir kolej veya üniversiteye giden iOS kullanıcıları için geçerli. Okula kaydolduğunuzdan emin olmak için, edu e-posta adresinizi belirtmeniz gerekiyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz