Louis Vuitton, bluetooth kulaklığının fiyatıyla gündem oldu!

0
202 Okunma
Louis Vuitton Horizon Light Up Kulaklık

Son teknoloji bluetooth kulak içi kulaklıklarda çığır açan Louis Vuitton Horizon Light Up piyasaya sürülüşünün ardından aylar sonra tekrar gündem oldu. İşte detaylar…

Horizon Light Up bluetooth kulaklıkları internette viral oldu

Lüks moda devi Louis Vuitton’un üçüncü nesil Horizon Light Up bluetooth kulaklıkları, 2023 Mart ayında piyasaya sürmesinin ardından bir kez daha internet dünyasını birbirine kattı. Ancak, internette viral olmasının sebebi teknolojik açıdan üstünlüğü yahut tasarımı değil, kulaklıkların fiyatının 1.660 dolar gibi dudak uçuklatan bir fiyata sahip olması.

Bu uçuk fiyat etiketiyle satşa sunulan Horizon Light Up bluetooth kulaklığın özelliklerine bir de biz göz atalım. Horizon Light Up hafif kavisli bir tasarıma sahip, hafif bir alüminyum çerçeve ve monogram çiçek üzerine oturtulan cilalı safir cam katmanı ile karşımıza çıkıyor.

Bu kulaklıklar, aktif gürültü engelleme (ANC), arama sırasında kristal netliğinde iletişim kurabilmek için arka plan gürültüsünü ortadan kaldıran bir mikrofona ve kullanıcıların aynı anda iki farklı kaynaktan ses akışı yapmasına olanak tanıyan Bluetooth Multipoint özelliğine sahip.

Bu kulaklıklar tek bir şarjla 12 saate kadar pil ömrü sunuyor ve şarj kutusu tarafından sunulan ek 16 saat dahil olmak üzere 28 saate kadar kesintisiz kullanım sağlanabiliyor. Bluetooth 5.2 bağlantısının yanı sıra IPX5 su geçirmezlik özelliğine ve Louis Vuitton Connect uygulaması uyumluluğuna sahip.

Ayrıca, powerbank olarak kullanılan ikiye katlanan şık bir paslanmaz çelik taşıma çantasının eşlik ettiği şarj kutusu, Louis Vuitton imzasını taşıyor ve modayla işlevselliği birleştirerek kemerlere veya çantalara kolayca takılabilecek şekilde tasarlanıyor.

Monogram deseni büyüleyici degrade renklerle hareket eden Tambour Horizon Light Up saatinden esinlenen bir siluete sahip güzel bir şarj kutusu ile geliyor. Beş farklı renkte (Kırmızı, Siyah, Altın, Gümüş ve Maviden menekşeye degrade) mevcut olan kulaklıklar başlı başına moda akımı olmaya uygun desek yeridir.

Kulaklıksız Airpods geliyor!

Peki, siz bu Louis Vuitton kulaklıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi yorumlarda bizimle paylaşmayı unutmayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz