Macera devam ediyor: Squid Game ikinci sezon geliyor!

1
534 Okunma
Squid game 2. sezon

Yayınlandığı günden itibaren Netflix’te dengeleri alt üst eden efsane dizi Squid Game için  ikinci sezon çanları çalıyor. Bir süredir üzerinde konuşulan ve hemen hemen kesinleşmiş olan ikinci sezon için Netflix CEO’su Ted Sarandos tarafından netlik kazandı. Konu hakkında açıklama yapan Ted Sarandos, bu konudaki tüm şüpheleri ortadan kaldırdı.

Netflix CEO’su açıkladı: Squid Game ikinci sezonu kesin geliyor!

Hwang Dong-Hyuk‘un uzun süren yıllar ardından gösterime giren ve liderlik bayrağını kaldırmasına sebep olan Squid Game; kısa sürede kırdığı izlenme rekorları ile gündemden düşmedi. Uzun süredir dizinin geri döneceği ve şuan planlama sürecinde olduğu koşulan dizinin; ikinci hatta üçüncü sezonuyla ilgili açıklamalar yapılıyordu. Ted Sarandos tüm bu açıklamalara son noktayı koydu. Squid Game ikinci sezonu kesinleşti.

Instagram dijital zorbalığa yeni çözüm getiriyor!

Yeni sezonun ne zaman çıkacağı henüz belli değil. Fakat dizi ile ilgili henüz bu maceranın yeni başladığı ve devam edeceği vurgulanıyor. 90 ülkede zirveye yerleşmeyi başaran dizi; toplamda 1.65 milyar saatlik izleme ile rekor kırmıştı Söylentilere göre Squid Game ikinci sezon başrol karakteri Seong Gi-Hun çerçevesinde olacak.

Squid Game ilk sezonun konusu

Maddi sıkıntılar ile boğuşan yüzlerce insan bir alanda toplanır. Yıllar önce çocukluğunda oynadığı oyunları gerçek hayatta oynamaya başlar. 45.6 milyar won ödülü kazanmak için tüm oyunları başarı ile tamamlamak gerekir. Fakat durun! Bu o kadar kolay değil. Tam bir ölüm kalım savaşı olan dizide acaba kim hayatta kalıp büyük ödülünün sahibi olacak?

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz