Evinizin rengini mobil uygulama ile nasıl değiştirirsiniz?

0
481 Okunma

Pandemi sebebi ile vaktimizin çoğunu evimizde geçiriyoruz. Bu dönemde evlerimizde değişikliğe gitmek bizleri biraz daha rahatlatabilir. Mobilyalar, halılar ve dekorasyon malzemeleri ile yeni bir tarz oluşturabiliriz. Evimizin enerjisini değiştirmenin en kestirme yolu ise duvarların rengini yenilemek. Tüm evi, tek bir odayı, yada odanızın duvarlarını ayrı ayrı renklere boyayabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olacak çeşitli mobil uygulamalar mevcut. Marshall Gör&Boya ile evinize uygun rengi seçmek oldukça kolay.

Marshall Gör&Boya ile yenileniyoruz!

Özelikle kapalı ortamlardaki renklerin insan psikolojisi üzerinde etkileri oldukça yüksek. Örneğin kırmızı renk siz farkında olamadan kan basıncınızı yükseltip ani kararlar almanıza sebep olabiliyor. Oldukça dikkat çekici bir renk olması sebebi ile bir ortama girdiğinizde kırmızı bir obje varsa ilk ona bakıyorsunuz. Her rengin bunun gibi bir çok etkisi mevcut. Evlerde kullandığımız renkler ise ortamın enerjisine etki edebiliyor. Tüm duvarlarınızın sarı alt tonlu renkler içermesi daha çabuk acıkmanıza, yeşil tonların kullanılması daha sakin bir ortam kurmanızı sağlar.

Tabi ki evlerimizi boyarken sadece renklerin enerjisine göre değil, ortamda bulunan mobilyalara veya kendi zevkimize göre farklı renkler tercih edebiliyoruz. Son zamanlarda tüm odayı aynı renge boyamak yerine bazen tek duvar veya kirişler üzerinde farklı renkler kullanarak ortamın derinliğini arttırmak oldukça popüler hale geldi. Tam bu noktada Marshall Gör&Boya yardımınıza koşuyor.

Telefon veya tabletinize ücretsiz olarak indirebileceğiniz bu uygulama sayesinde, hem Marshall boyaların tüm çeşitlerini görüntüleyebilir hem de duvarlarınız için farklı renk seçeneklerini anında görüntüleyebilirsiniz. İçerisinde bir çok tasarım önerisinin de bulunduğu bu uygulamayı kullanmak oldukça basit. Uygulamayı yükledikten sonra Gör&Boya seçeneğini tıklayarak, kameranızı boyamak istediğiniz duvara doğru yöneltin. Daha sonra alt kısımda panel açılacak ve tüm Marshall renklerini duvarınıza istediğiniz şekilde uygulayabileceksiniz. Tercihlerinizi kaydederek arkadaşlarınızla paylaşıp fikir alış verişinde bulunabilirsiniz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz