Matrix beyaz perdeye geri dönüyor!

0
194 Okunma

Bilim kurgu klasikleri arasında en önemli yapımlardan olan Matrix 20. yıl dönümü kutlamaları için bir haftalığına tekrar sinemalarda. Ünlü bilim kurgu filmi yeniden vizyona girecek olmasıyla da birçok hayranını sevindirdi.

https://pembeteknoloji.com.tr/galaxy-watch-active-2-basin-gorselleri-ortaya-cikti-19245/

Matrix 20. yıl dönümü için yeniden vizyonda!

3 Eylül 1999’da vizyona giren film oldukça büyük bir hayran kitlesi oluşturarak bilim kurgu klasikleri arasında en önemli yapımlardan biri olmayı başarmıştı. Bu yıl 20. yıl dönümünü kutlamak için hazırlıklara başlayan yapım sinemalara geri dönmeyi planlıyor.

Küresel çapta vizyona girip girmeyeceği henüz belli olmayan film 30 Ağustos – 5 Eylül tarihleri arasında Amerika’daki 135 Dolby Cinema AMC sinema salonlarında gösterime girecek.

Warner Bros.’un yapımcılığını üstlendiği filmin ilki 1999 yılında karşımıza çıkmıştı. Ardından 2003 yılında Reloaded ve Revolution olarak iki ayrı devam filmiyle daha birçok kişiyi ekrana bağlayan film devam etti.

Matrix 20.yıl dönümü için yeniden vizyonda! - ShiftDelete.NetOrtalama 3.5 milyar dolarlık bir pazar oluşturan bu film ilk gösterime girdiğinden bu yana seveni olduğu kadar nefret eden izleyicilerle de karşılaştı. Hatta birçok sinema sever, sinema dünyasını ve gelişmişliğini Matrix öncesi ve Matrix sonrası olarak bile ayırdı.

Filmin yeniden vizyona girişi ile de büyük bir ilgiyle karşılanması ve sinema salonlarında oldukça kalabalık bir dönem olması bekleniyor. Ülkemizde vizyona tekrar girme gibi bir durum henüz belli olmasa da eğer tekrar vizyona girerse burada bile oldukça kalabalık sinema salonları ile karşılaşabiliriz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz