Merakla beklenen Deadpool 3 fragmanı yayınlandı!

0
244 Okunma

Marvel evreni oyuncu ve senarist grevlerinden dolayı hayranlarıyla buluşmasını geciktirdi. Neyse ki Deadpool 3’ün çekimleri ve senaryosunun büyük bir kısmı grevden önce tamamlanmıştı. Şimdi ise merakla beklenen filmi Deadpool 3 fragmanını yayınladı. İşte detaylar…

Yeni Deadpool 3 fragmanı nefesleri kesti!

Fragmanda, Ryan Reynolds ve Morena Baccarin’in hayat verdiği Wade Wilson, nam-ı diğer Deadpool ve partneri Vanessa’yı görüyoruz. Öte yandan Deadpool 2’deki zaman çizelgesi belirsizliğini koruyor. Ancak, Loki dizisinde olduğu gibi Deadpool’un da zaman çizelgesinin bozulması olası görünüyor.

Deadpool dördüncü duvarı yıkıyor. Ayrıca buna ek olarak Deadpool, Disney’in satın almasını ve karakterinin Marvel Sinematik Evreni’ne entegrasyonunu anlatıyor. Fragman, Fox’un eski X-Men filmlerinden karakterlerle bir kesişme olduğunu düşündürüyor. Bunun en büyük kanıtı ise yok edilmiş bir 20th Century Fox logosunun yer aldığı bir savaş alanının görülmesi. Ayrıca fragmanda böyle ikonik görüntülerin yer alması, Deadpool 3’te hangi mutantların görünebileceğine dair söylentilere de yol açtı.

IMDb dünyanın en iyi dizilerinin listesini yayınladı!

Fragmanda birçok ipucu mevcut. Şirket izleyicilerin bu ipuçlarını takip etmesini umuyor. Buna ek olarak fragmanda Hugh Jackman’ın canlandırdığı Wolverine’in yok. Fragmanda Wolverine’i kamera dışında tutmaya yönelik kasıtlı karar, heyecanı da iyice katlıyor.

Marvel’ın grevlerle mücadelesi birçok filmin vizyon tarihinin ertelenmesine hatta yayın takvimin değişmesine yol açtı. Film, 26 Haziran 2024 tarihinde vizyona girecek. Dolayısıyla çok bir süre kalmadı. Peki siz yeni Deadpool 3 fragmanını beğendiniz mi? Yorumlarda görüşlerinizi bizlerle paylaşmayı unutmayın?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz