Microsoft Outlook tüm dünyada çöktü!

0
403 Okunma
microsoft outlook çöktü

Microsoft tarafından verilen Outlook e-posta hizmeti bugün tüm dünyada çöktü. Sabah 9:00’dan itibaren yaşanan sorun Outlook’un web, mobil ve masaüstü olmak üzere tüm sürümlerini etkiledi.

Microsoft Outlook çöktü! Sorun saatlerce devam etti!

Sorunların son yapılandırma değişikliğinden kaynaklı olduğunu söyleyen Microsoft, “Kullanıcı isteklerini yönlendiren bileşenlerde yapılan en son yapılandırma güncellemesinin etkinin nedeni olduğunu belirledik. Güncellemeyi geri aldık ve durumu kurtarmak için hizmeti izliyoruz.” dedi.

microsoft outlook çöktü, outlook

Bu sorun Microsoft cephesinde bu hafta meydana gelen ikinci hizmet kesintisi oldu. Pazartesi günü Microsoft Outlook, Office 365, Teams ve diğer hizmetlerin tümünde kesinti yaşandı ve kullanıcılarını saatlerce sorunlarla karşılaştırdı.

Şirket ayrıca, “Durumdan etkilenmiş olan altyapımızdan aldığımız verilerle, çevrimiçi protokollerimize yansıyan etkiyi araştırıyoruz. Bu sorunun global ölçekte etkili olduğunu belirledik. Sorunun nedenini daha net bir şekilde belirleyebilmemiz için, Microsoft Outlook hizmetinde yapmış olduğumuz son değişiklikleri tekrar inceleyeceğiz.” dedi.

Outlook hizmetleri şu anda tekrar kullanılabilir durumda ve Microsoft, güncellemeyi geri aldığını ve telemetri hizmetin artık iyileşmekte olduğunu belirtti.

Messenger İle Instagram DM Birleşti!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz