Michael Kors yeni akıllı saatleriyle IFA’da

0
239 Okunma

Michael Kors halihazırda bulunan akıllı saatlerinin ikinci versiyonlarını ve aynı zamanda en hafif akıllı saatini IFA’da sergileniyor.

Michael Kors Access Lexington 2 ve Bradshaw 2, Google’ın Wear OS platformunda çalışıyor ve Qualcomm’un Snapdragon Wear 3100 yongası tarafından da destekleniyor. Yeni akıllı saatler bu ay piyasaya sunulan özel bir uygulama sayesinde, bir iPhone veya Android cihazınız olup olmadığını Bluetooth özellikli aramaları yapmak için kullanabileceğiniz bir hoparlörle birlikte geliyor.

Bu akıllı saatlerde pil ömrü uzuyor

Akıllı saatler için önemli bir ayrıntı olan şarj ömrü ise bu cihazlarda uzatılıyor. Aynı zamanda uzatılmış batarya modundan başlayarak dört yeni batarya ayarı da bulunuyor. Yani bataryanın ne kadar süre dayanacağını siz seçiyorsunuz.  Bununla beraber seçilen ‘Yalnızca Zaman Modu ile, bitmek üzere olan bataryanın ömrü uzatılıyor.

Michael Kors‘un MKGO adlı yeni modeli, silikon kayışlarla geliyor ve hafif olması için alüminyum ve naylon bir gövde tasarımına sahip olduğunun altını çizebiliriz. Michael Kors Lexington 2 modelini, markanın web sitesinden 350 dolardan başlayan fiyatlarla satın alabilirsiniz .

Michael Kors akıllı saatleri IFA’da sergileniyor

MKGO şimdi de 295 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulurken, Bradshaw 2 Ekim ayında 350 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Her üç cihaz da Fosil Grubu standında IFA’da sergileneceğini de belirtmeden geçmeyelim.

Trend alarmı: Instagram fotoğraflarına çizim yapmak!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz