Trend alarmı: Instagram fotoğraflarına çizim yapmak!

0
757 Okunma
Shira-Barzilay

Sosyal medya platformu Instagram sürekli yeni trendleri ile kullanıcıları etkilemeyi başarıyor. Bir süredir biliniyor olsa da yakın zaman önce yine kendisine yer bulan fotoğrafları çizimlerle hareketlendirmek bugünkü konumuz.

Koketit adıyla bilinen İsrailli sanatçı Shira Barzilay, fotoğraflara eklediği çizgilerle adeta kendi tarzını oluşturmuş durumda. Instagram’ı sosyal medyanın adeta göz bebeği konumunda olduğunu değerlendirirsek bu farklı bakış açısı biraz da kaçınılmaz oluyor.

Instagram üzerinden fotoğrafları çizen sanatçı

Shira-Barzilay

Instagram’ın müdavim içerik üreticileri ve akabinde kullanıcıları oldukça dikkatli. Paylaşılan video ve fotoğraflardaki detaylarda haliyle çok önemli bir hal alıyor.

Shira Barzilay da tam bu noktada sanatını konuşturuyor ve kullanıcıları da etkiliyor. Instagram üzerinden 150 binin üzerinde takipçisi bulunan sanatçının eserleri gerçekten görülmeye değer. Eserleri diyoruz çünkü adeta sanat eseri gibi fotoğraflarını işliyor.

Shira-Barzilay

Barzilay paylaştığı fotoğrafların birbiriyle uyumunu, devamlılığını ve içeriklerin diğer kullanıcılardan farklı ve marjinal bir yanı bulunduğu için bilinen bir isim haline geldi.

Koketit hesabında Picassovari tarzıyla çektiği fotoğrafları adeta anlamlı hale getiriyor. Manzara fotoğraflarından portrelere yeniden boyutlanan fotoğraflar çizgilerin uyumuyla farklı bir havaya bürünüyor.

Shira Barzilay’ın Instagram hesabından daha fazlasına bakmak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Tasarımsal dokuya sahip minik faraş ve süpürge

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz