Microbrewery bandajları ile radyasyonu takip altına alın!

0
136 Okunma
Microbrewery bandajları

Microbrewery bandajları ile radyasyonu takip altına almak artık sizin elinizde!

Düşük maliyetli maya bantları, risk altında çalışan elemanların, maruz altında kaldıkları zararlı radyasyonun izlenmesinde yardımcı oluyor!

Araştırmacılar, ölümcül radyasyonu tespit etmek için mayayı kullanmanın bir yolunu geliştirerek bilimde mükemmel bir ilerleme kaydetti. Bira yapımında kullanılan aynı maya, etkili bir kanser izleme aracı haline geliyor!

Mayayı yetiştirmek için  “mikro bira fabrikası” inşa etmeyi düşünüyorlar. Düşük maliyetli malzemeler, içinde tek kullanımlık dondurucu kağıt, alüminyum ve bant yamaları içinde bulunmakta.

Microbrewery bandajları ile radyasyonu takip altına almak artık sizin elinizde!

Purdue ekibinin işaret ettiği gibi, radyologlar ve X-ışınları gibi şeyleri toplamakla uğraşan diğer işler daha yüksek bir maruz kalma riski altında. Radyasyonun, kılavuzların biraz üzerinde ilerlemesi, kanser tetikleyici etkilere sahip olabilir.

Bu Microbrewery bandajları, gün içinde sürekli olarak düşük dozda radyasyona maruz kalan hastanelerdeki ve tıp merkezlerindeki radyoloji çalışanlarına yardımcı olacak. Araştırmacılar, iş yerlerindeki  koruyucu donanımın günlük maruz kalma aralığında onlara yardımcı olduğunu, ancak vücutlarının hala radyasyonun bir kısmını emdiğini söyledi. Bu bantlar, bu emilen radyonun miktarını kontol altına almakta mükemmel bir rol üstleniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz