Microsoft çocuklara kendi Windows 10 PC’lerini kurduruyor

0
251 Okunma

İngiliz firma Kano, çocukların zihinlerini uyarmayı amaçlayan bir dizi cihazla kendine bir isim yaptı . En son çabası, kendiniz için 300 dolarlık bir bilgisayar tasarlamak adına Microsoft’la bir işbirliğini girdi.

Çocuklara tarihi öğretmek için artırılmış gerçekliği kullanacaklar

Kano’nun daha önceki PC ürünleri Raspberry Pi‘nin etrafına inşa edilmiş olsada, Seattle merkezli bilgisayar deviyle olan ortaklığı, hem okulda hem de okulda kullanımı güvenli kılan güvenlik ve performans için geliştirilmiş bir sürüm olan S modunda Windows 10 ile çalışan en son teklifini götürüyor.

Kutunun dışında çocuklar, 11,6 inç dokunmatik ekran, takılabilir klavye, baskılı devre kartı ve şeffaf kılıf içeren Kano PC’yi oluşturmak için adım adım bir hikaye kitabı kullanıyor. Bir kez inşa edildiğinde, oldukça iyi bitmiş görünüyor ve Kano’nun 2017’de piyasaya sürdüğü 250 dolarlık bilgisayar setinde net bir gelişme olduğu anlaşılıyor.

Özellikleri, böyle bir cihaz için oldukça düzenli görünüyor: 1.44 GHz dört çekirdekli Intel Atom x5-Z8350 işlemci, 4 GB RAM, 64 GB depolama (MicroSD kart ile genişletilebilir), iki USB bağlantı noktası, HDMI bağlantı noktası, kulaklık ve mikrofon jakları, Wi-Fi ve Bluetooth.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz