The Spot merak eden çocuklar için tasarlandı

0
430 Okunma

The Spot, yapay zeka destekli bu el cihazı, çocukların 3 soruları olan “Ne, neden nasıl?” sorularını cevaplamak için tasarlandı.

Birçok şey tek bir el cihazında, bir oyuncak, ansiklopedi ve yatmadan önce okunan hikaye kitabının rolünü yerine getirir. Kamera, çocukların etraflarındaki nesneleri, canlıları ve olayları yakalamalarına izin verirken, dahili AI, çocukların optik, nesne tanıma ve makine öğrenimi kullanarak ne olduklarını anlamalarına yardımcı olur. Dahili AI, açıklamaları hikayeye benzeyen anlatılar haline getirir, çocuğu empatik, meraklı ve aynı zamanda meraklı olmaya zorlar, aynı zamanda sahip oldukları her soruya cevap alırken, makine öğrenmesi çocuğun ilgi alanlarını öğrenmeye ve öğrenme hızına uyum sağlamaya yardımcı olur.
Her çocuğun ihtiyaçları uzun süreli kullanımda, spot öğrenme kategorileri oluşturmaya ve çocuğa olgunluk ve büyüdükçe destek olmak için yaşa uygun karmaşık orijinal türleri geliştirmeye başlar.  The Spot, bir çocuğun bilgisini ve problem çözme becerilerini, aile üyeleri ile gerçekleştirilebilecek ‘hazine avlarını’ kullanarak test eder, işbirliğini teşvik eder, aynı zamanda ebeveynleri büyüme ve keşif sürecine dahil eder, oyuncak üretir, öğrenme cihazı ve ebeveynlik aracını bir araya getirir. aerodinamik ürün The Spot’un tasarımı, teknoloji ve oyuncak tasarımını da basit geometrik şekillerden oluşan oyuncakça bir form faktörü ve ahşap ve renkli plastik kaplamalar gibi malzemelerin kullanımıyla birleştiriyor.

The Spot çocuklara neler sunuyor?

Bir ekranın oldukça dikkat çekici eksikliği de bir sebeple geliyor. Spot, doğal bir etkileşim biçimini teşvik eder; çocukların ekranlar, simgeler ve uygulamalarla içerik tüketmek yerine sesle öğrenmelerini sağlar. Çocukları nesne tanıma ve bilgi yayma gibi güçlü teknolojilerle tanıştıran The Spot, bir ebeveynin, çocuğun etrafındaki dünyayla ilgili artan sorularına cevap verme biçimine oldukça benzer olma yolunda daha doğal bir yol izler. Merak ve katılımı teşvik ederek, The Spot, ‘önemli bir gelişme aşamasında’ Dikkat Çekme Ekonomisine ‘karşı savaşır. “Mevcut” ve “şu an” olmak öğretilebilecek bir beceridir ”diyor New Deal Tasarım‘dan Gadi Amit ve The Spot günün sonunda hayattaki küçük şeylerde heyecan ve neşe uyandırıyor, kuş, arı kovanı , hatta bir saksı bitkisi bile.

Microsoft çocuklara kendi Windows 10 PC’lerini kurduruyor

The Spot, New Deal Design içi bir proje ve henüz konsept . San Francisco Tasarım Haftası boyunca New Deal Design‘da sürükleyici bir sunumla dünyaya tanıtılacak.

Tasarımcı: Yeni Fırsat Tasarımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz