Microsoft Edge’den matematik problemlerine çözüm

0
145 Okunma
microsoft edge

Microsoft Edge son zamanlarda yaptığı güncellemeler ile kendinden söz ettiriyor. Haberimizde bahsedeceğimiz yenilik özellikle öğrencilerin hoşuna gidecek. Math Solver adı ile yayınlanacak olan bu araç, en karmaşık matematik problemlerinizi çözebilecek.

Öğrenciler bu habere çok sevinecek

Microsoft Edge

Geçtiğimiz günlerde dikey simgeler, başlangıç desteği ve çocuk modu gibi özellikler ile gündeme gelen tarayıcı, şimdide problemlerinizi çözmek için yardımınıza koşacak. Math Solver isimli bu yeni özellik Mart ayı içerinde kullanıcılar ile buluşması bekleniyor. Chromium motoru çalıştığı günden bu yana dikkatleri üzerine çeken Microsoft; Edge tarayıcı tarafında da rakiplerinden farklı özellikleri ile ön plana geçmeye başladı.

Henüz test aşamasında olan özelliklerden Math Solver, matematik problemleri için hızlı sonuçlar üretebilecek. Bing arama motoru ile entegre çalışan bu uygulama karşılaştığı problemlerin çözümlerini sunacak. Bunun yanı sıra dilerseniz siz de manuel olarak problem ekleyebileceksiniz. Özellik sınav dönemi ve yoğun ödevleri olan öğrencilerin işini kolaylaştıracak bu özellik Canary tarafında kısmen kullanılabiliyor. Canary’i indiren herkesin bu uygulamaya dahil edilmediği biliniyor fakat siz de indirerek kullanıcılar arasında olup olmadığınızı görüntüleyebilirsiniz.

Şimdilik özelliğin Microsoft Edge tarafına ne zaman geleceği ya da gelip gelmeyeceği hakkında kesin bilgi yok.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz