Harry Potter hayranlarına üzücü haber

0
151 Okunma

7 ‘den 70’e büyük bir hayran kitlesi olan Harry Potter serisi; Hogwarts Legacy oyunuyla hayranlarını karşılayacak. Bir süredir haberlin yapıldığı oyundan, hayranları üzecek bir haber geldi. Oyunun geliştiricilerinden Troy Leavitt istifa etti. Elbette bu oyunun iptal olduğu anlamına gelmiyor. Fakat oyunun tanıtım tarihini bir miktar geciktirecek.

Erzurum oyunu hayranlarını ikiye böldü

Hogwarts Legacy oyununun gelmesi uzun sürebilir

Normal şartlarda 2022 yılında bitmesi beklenen oyun ile ilgili bu gelişme planlarda bir takım değişikliklere yol açabilir. Oyunun geliştiricilerinden olan Troy Leavitt bugün attığı bir tweette Warner Bros Games ile yollarını ayırdığını açıkladı. Troy Leavitt konu hakkında; “Avanlanche Software ile yollarımı ayırmaya karar verdim. Oyun, geliştirme ekibi ve Warner Bros Games hakkında söyleyecek güzel şeyler dışında hiçbir şeyim yok.” Şeklinde açıklama yaptı. Ayrıca Leavitt kısa zaman da konu ile ilgili bir video çekeğini de belirtti.

Oyun ile ilgili çıkan ilk sorun bu değil. Daha önce de bir takım problemlerin yaşadığı gündeme yansımıştı. fakat kısa sürede çözüme kavuştu. Hayranlar tarafından merakla beklenen oyunun yayınlanma tarihinde henüz bir değişiklik bulunmuyor. Fakat geliştiricinin istifa etmesi gecikme olasılığını attırıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz