Mobil oyun deneyiminizi nirvanaya çıkarın

0
250 Okunma
mobil oyun konsolu

Mobil oyun kullanıcılarının günden güne artıyor olmasından dolayı oyunseverler için bir sürü alternatif geliştiriliyor. PUBG’den yeni piyasaya sürülen Call of Duty Mobile‘a kadar birçok mobil oyun milyonlarca kullanıcıya ulaşıyor.

Mobil oyun konsolu minimal tasarımıyla da tatmin ediyor

Söz konusu mobil oyunların çoğunun oyun kontrolleri farklı olduğu gibi aynı zamanda arayüzleri de farklı. Bu nedenle farklı ihtiyaçlara göre farklı sistemler gerekiyor. Örneğin, bazıları karmaşık konsol hareketlerine ihtiyaç duyarken bazılarıysa basit kaydırma ve kılavuz hareketlerine ihtiyaç duyabiliyor. Beyaz ve parlak çizgilere sahip olan mobil oyun konsolu tasarımsal açıdan da oyuncuları tatmin edecek.

mobil oyun konsolu

Farklı ihtiyaçlar dahilinde geliştirilen LumiControl ise yukarıda saydığımız tasam ihtiyaçlarının bir özeti niteliğinde. Farklı ihtiyaç ve gereksinimleri isteyen oyunlara seslenen LumiControl, oyun deneyiminizi nirvanaya çıkaracak. Bu ürün iki tutamaç ve akıllı telefonunuza uygun ayarlanabilir bir tasarım ile birlikte geliyor. Farklı boyutlardaki akıllı telefonlara hitap eden cihaz, kontrolör sayesinde telefonunuza bağlanıyor. Oynanan oyunun arayüzünü tanımlayan akıllı el tutamaçları, yapabileceği kontrolleri de kendisi ayarlıyor.

mobil oyun konsolu

Bu size akıllı telefon ve VR deneyimi arasında bir oyunu deneyimi yaşatmayı planlıyor. İki yanda bulunan tutamaç kolları ise dokunmaya duyarlı iki daireden oluşuyor. Bu sayede isterseniz oyuna göre kaydırma ve manevraları kolay bir şekilde ayarlayabiliyorsunuz. Kolay bir şekilde yerleştirdiğiniz akıllı telefonuz ile en favori oyununuzu en iyi şekilde oynayabilirsiniz.

Akıllı spor aleti Mirror ile kişiselleştirilmiş antreman

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz