Akıllı spor aleti Mirror ile kişiselleştirilmiş antreman

0
711 Okunma
akıllı spor aleti

Instagram gibi içerik paylaşma platformları insanların spor alışkanlıklarında önemli değişiklikleri beraberinde getirdi. Yoga, pilates ve birçok antreman pratiği sosyal medya araçlarıyla değişime uğradı. Bu kapsamda teknolojinin gelişmesi de spor alanında kendisine yer buldu desek yanlış olmaz. Akıllı spor aleti Mirror ise tam da bu gelişen ihtiyaçlar dahilinde karşımıza çıkıyor.

Instagram Hikayeler için yeni bir özellik gelebilir

Adından da anlaşılacağı üzere ayna tabanlı olan bu ürün, LCD ekranları da üstünde barındırıyor. Fitness ekipmanlarıyla beraber Mirror egzersiz pratiğini eve taşıyor. Bu yılın başlarında satışa sunulan Mirror, kullanıcılarına artık kişiselleştirilmiş bir spor deneyimi sunuyor. Mirror şu ana kadar kardiyo, kickboks, pilates, kuvvet antremanları ve daha bir çok antreman grubunu içeriyordu.

Akıllı spor aleti dijital ve şık ekranıyla karşımıza çıkıyor

Ancak yenilenen akıllı spor aleti size gerçek zamanlı birebir bir kişisel bir eğitim imkanı sunuyor. Cihazda bulunan dahili mikrofonu, hoparlörü ve içinde bulunan video kamerası sayesinde kişisel antrenörünüz tam karşınızda gibi hissedebileceksiniz. Size gösterdiği hareketleri ekrandan görürken, sesiyle de sizi yönlendirebilir. Aynı spor salonundaymış gibi hissetmenizi sağlayan Mirror size evinizin konforunda spor yapmayı vaat ediyor.

akıllı spor aleti

Mirror kullanıcının tercih ettiği egzersiz türü, antrenörlük tarzı, seans uzunluğu ve programa göre kullanıcının tercihlerini eşleştiriyor ve bunu hatırlıyor. Daha sonra eğitimleri alan kullanıcı, hedeflerini etkinlik tercihleri ve sporun uygunluk seviyesine göre kendi özelleştirmelerini ekleyebiliyor.

Böylelikle ürünü kullanan kişiler ekranda antreman tercihlerine kolay bir şekilde ulaşabiliyor. Kalp atış hızı gibi biyometrik verileri de kullanıcıya gösteren cihaz evlere taşınan spor deneyimini devamlı kılmayı hedefliyor.

akıllı spor aleti

Harika bir antreman deneyimi sunmayı planlayan Mirror ekibi, kullanıcılarının meşgul olmalarına bakmaksızın birinci sınıf egzersiz pratiğini geliştirmeyi ve eğitmenlere çevrim içi ulaşmayı sağlıyor. Bu mantık aslında İngilizce konuşma ve öğrenme programı olan Cambly uygulamasına benziyor.

Burada da isterseniz akıllı spor aleti size seçtiğiniz eğitmen ile çevrim içi bir spor programıyla eğitiminizi alabiliyorsunuz. Teknolojinin gelişmesiyle karşımıza çıkan çözümler de oldukça akıllı hale geliyor. Bu ise insanı her geçen gün heyecanlandırıyor.

2019 yılı ödüllü teknolojik ürün tasarımları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz